Οι Χειμερινοί Κολυμβητές ταξιδεύουν για ένα ακόμη καλοκαίρι στην Ελλάδα και μας προσκαλούν σε μία… διαφορετική συναυλία!

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας στο δήμο Σούδας στα Χανιά Κρήτης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, με την ευκαιρία της επανακυκλοφορίας των τεσσάρων πρώτων δίσκων τους σε επεξεργασμένη μορφή από την εταιρία Lyra, θα παρουσιάσουν ένα εφ\’ όλης της ύλης συναυλιακό πρόγραμμα.

Πέρα από έναν πολύ μικρό σταθερό κορμό τραγουδιών, θα υπάρχουν πολλά και διαφορετικά τραγούδια έτοιμα προς παρουσίαση, σε μια προσπάθεια να καλύψουν όσο γίνεται περισσότερο όσα έχουν παρουσιάσει στα τριάντα σχεδόν χρόνια της διακριτικής παρουσίας τους στις μουσικές σκηνές του τόπου μας και έτσι να θυμηθούν και τραγούδια που έχουν σχεδόν ξεχάσει. Επίσης οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους δύο πρόσφατους δίσκους τους καθώς και καινούργια τραγούδια που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό.