Οι Wheelrunner θα εμφανιστούν στο Μad Club την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010 με Support τους Galliard Syndrome. Δυνατός ήχος και hard μουσικές υπόσχονται ένα γεμάτο ενέργεια live.

Οι Wheelrunner είναι οι: Μιχάλης Καρπαθίου, Κιθάρα/ Φωνή, Παναγιώτης Ζούβελος, Μπάσο/ Β\’ Φωνή, Αριστείδης Μπαρτζώκας, Τύμπανα.

Δημιουργήθηκαν το 2000 και ένα χρόνο μετά (2001) γνωρίζοντας πια ότι η μουσική είναι το μεγάλο τους πάθος κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομότιτλο demo. Και τα 7 κομμάτια του demo χαρακτηρίστηκαν ως μοναδικές Heavy Metal συνθέσεις!

Το 2003 ηχογράφησαν το δεύτερο demo τους Rock & Roll Lover, με ύφος Hard ‘n’ Heavy. Τα επόμενα χρόνια η συμμετοχή του συγκροτήματος σε πολλά lives σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το καθιστά ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμο. Μεγαλύτερη στιγμή των Wheelrunner ήταν η συμμετοχή τους στην περιοδεία του Jon Oliva στην Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη).

Το καλοκαίρι του 2008 οι Wheelrunner υπέγραψαν συμφωνία με την Emotion Art Music ltd και 17 Δεκεμβρίου 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ BloodPaint. Πρόκειται για ένα κλασικό Hard \’n\’ Heavy άλμπουμ το οποίο έρχεται για να ταράξει τα νερά της heavy metal σκηνής!