Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στην Death Disco, οι Vinyl Suicide θα παρουσιάσουν ένα σετ με κομμάτια από τον νέο δίσκο τους, καθώς και κομμάτια από το ντεμπούτο τους. Μαζί τους οnstage ο Ορέστης Μπενέκας (synths).

Οι Vinyl Suicide σχηματίστηκαν την άνοιξη του 2009 στην Αθήνα. Τον Νοέμβρη του 2015, κυκλοφόρησαν το debut album τους με τίτλο Homeward Bound, το οποίο συγκαταλέχθηκε από κριτικούς στις καλύτερες κυκλοφορίες του 2015, ενώ τα κομμάτια του δίσκου Pictures of You και 6.40 Α.Μ. (On Lycabettus) κέρδισαν σημαντικό airplay.

Σήμερα, οι Vinyl Suicide έχουν ολοκληρώσει την παραγωγή του δεύτερου album τους, με τίτλο Stray Asteroids, το οποίο περιέχει 10 κομμάτια. Στην δημιουργία του album έχουν συμβάλει φίλοι της μπάντας, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στην σύγχρονη ελληνική indie pop και rock σκηνή: H παραγωγή, η μίξη και το engineering του album είναι του Βασίλη Νισσόπουλου [Whereswilder, Daphne and the Fuzz (PR)], ενώ τα synths του δίσκου έχουν ηχογραφηθεί από τον Ορέστη Μπενέκα (The Cave Children, Σtella, Παύλος Παυλίδης & B-Movies).

Οι Vinyl Suicide είναι:
Δήμητρα Σιδέρη– Φωνητικά
Ted Kapa- Κιθάρες
Δημήτρης Πατρώνας – Μπάσο
Δημήτρης Δουμουλιάκας – Τύμπανα, κρουστά

Project Uncut

Οι Project Uncut δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017, έχουν βάση την Αθήνα και είναι ένα ντουέτο επηρεασμένο από την Pop και την Trip Hop σκηνή. Η Άννα Στεφάνου (Singer/Songwriter) και η Κατερίνα Λιάκη (Keys) γνωρίστηκαν το 2012 και μετά από μερικά χρόνια δημιουργίας σε διαφορετικές χώρες συναντήθηκαν και πάλι για να ενώσουν τις μουσικές τους ανησυχίες.

Οι ίδιες υπογράφουν σε μουσική και στίχους όλα τα κομμάτια τους. Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο “Kaleidoscope” ξεκίνησε με την κυκλοφορία του ομώνυμου κομματιού τον Οκτώβριο του 2017. Το Φεβρουάριο του 2019 κυκλοφόρησαν το single τους “Don’t Come To Harm” , ακολούθησε η κυκλοφορία του “Not Really” τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο Video Clip τους με το κομμάτι τους “Play Well”. Τέλος , το τελευταίο τους single με τίτλο “Bounce” κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2019 και είναι διαθέσιμο σε όλες τις online πλατφόρμες