Πλησιάζουν οι μέρες για ένα μεγάλο συναυλιακό γεγονός που οι φίλοι της μουσικής το περιμένουν καιρό τώρα…

Πρόκειται φυσικά για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν οι U2 στο Ολυμπιακό στάδιο την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

Με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο από πλέγμα οθονών LED και με μια ατσάλινη κατασκευή που αιωρείται 45μ. από το έδαφος, πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, το γκρουπ έχει δημιουργήσει μια εμπειρία 360 μοιρών, μοναδική για όλους τους θεατές.

Κατά συνέπεια, οι Ευρωπαίοι θαυμαστές των U2, που δεν είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν στη φετινή τους περιοδεία, έχουν τώρα μια νέα ευκαιρία να ζήσουν την φαντασμαγορική εμπειρία της U2 360 Tour μέσα στον επόμενο χρόνο με επιβεβαιωμένους σταθμούς στη Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Ρωσία, Αυστρία, Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία.
 
H συγκεκριμένη περιοδεία στηρίζεται σε μια ανεπανάληπτη σκηνική κατασκευή, με άριστη ορατότητα από όλες τις πλευρές του σταδίου, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στους θεατές. Με το κυλινδρικό σύστημα βίντεο, την τεράστια σκηνή, τις περιστρεφόμενες γέφυρες και φυσικά, το πάθος των U2, η συναυλιακή εμπειρία γίνεται ένα φαντασμαγορικό σόου.
 
Οι λεπτομέρειες για όλες τις ημερομηνίες, οι πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων καθώς και οπτικό υλικό από τη μοναδική παραγωγή και το πλάνο των θέσεων είναι διαθέσιμα στο U2.com.

Οι εγγεγραμμένοι στο U2.com θα έχουν αποκλειστικά τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις συναυλίες της περιοδείας 2010 νωρίτερα από την ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό. Επιπλέον, οι ήδη εγγεγραμμένοι που θα ανανεώσουν την συνδρομή τους – και αυτοί που θα εγγραφούν για πρώτη φορά – θα λάβουν ένα limited edition U2 remix CD. Όλες οι λεπτομέρειες στο: http://www.u2.com/.
 
Η U2 360 Tour είναι μία παραγωγή της Live Nation Global Touring και χορηγία της εταιρείας BlackBerry.
 
H συναυλία της Αθήνας είναι μια παραγωγή της Live Nation Global Touring και της Big Star Touring.