Σιδερένιοι Άνδρες του Rock And Roll έρχονται στην Ελλάδα και θα παραδώσουν μαθήματα αυθεντικού rock’n’roll στους αμετανόητους φαν τους, …

σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Οι Twisted Sister μετά από μεγάλη προσμονή εμφανίζονται ξανά στην Ελλάδα και εκτός από την καυτή συναυλία της Αθήνας, την Τρίτη 12 Ιουλίου την Τετάρτη 13 Ιουλίου, θα δώσουν την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς, για πρώτη φορά να ζήσουν τη μοναδική Twisted Sister-εμπειρία!

Η ιστορία και η κληρονομιά των Twisted Sister επιβλητική! Το 1973 ξεκίνησαν ως glam rock μπάντα, ενώ με την προσθήκη του Dee Snider «βρήκαν το δρόμο του», ένα δρόμο που ενέπνευσε πολλά ροκ συγκροτήματα της τελευταία εικοσαετίας.

Οι Twisted Sister έφεραν τα πάνω-κάτω στη «συντηρητική» Αμερική, ενώ τα εκρηκτικά βίντεο τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του MTV.

Τα party rock anthems τους “Ι Wanna Rock”, “We\’re Not Gonna Take It”, “The Price”, “I Am, I\’m Me”, “Burn In Hell” αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν των ‘80s, ενώ απέκτησαν ένα από τα πιο ακλόνητα fan bases όλων των εποχών, εκείνο των \»S.M.F.F.O.T.S.\» (Sick Motherfucking Friends Of Twisted Sister).

Η μουσική των Twisted Sister είναι σαν βόλτα με rollercoaster, το οποίο κάνει πολλαπλές στάσεις, περνώντας από το shock ροκ του Alice Cooper, το θεατρικό make up των ΚΙSS, τo ιδιαίτερο στυλ των New York Dolls  με τελική κατεύθυνση την οδό του καθαρόαιμου heavy metal.

Οι Twisted Sister, το λατρεμένο συγκρότημα που όλοι αναφωνούν “respect”στο άκουσμα του, θα βρεθεί σε λίγα εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα για να ροκάρει με το αυθεντικό line-up: τον απόλυτο frontman Dee Snider – ένας από τους σημαντικότερους metal vocalist όλων των εποχών, τον guitar hero Eddie Ojeda με τα μοναδικά riffs της μαυροκόκκινης bullseye κιθάρας του, τον εμπνευστή των Twisted Sister Jay Jay French, τo «μάστορα» των drums A. J. Pero και τον mr.Afro bassist Mark \»The Animal\» Mendoza.

Οι Twisted Sister λοιπόν, γεμάτη από ενέργεια και S.M.F. ένταση μετά την απογειωτική τους εμφάνιση στο φετινό Download Festival, θα βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από το κοινό τους στην Αθήνα την Τρίτη 12 Ιουλίου, στην Ιερά Οδό και στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στο Principal Club Theatre. Γι’ αυτό S.M.F’s ενωθείτε! 

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011 Ιερά Οδός (Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα)Αθήνα
Support act: OUTLOUD
Doors Open: 19:00
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Principal Club Theatre
Θεσσαλονίκη
Suport act: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΚΗΣ & ΤΗΕ TROUBLEMAKERS
Doors Open: 19:00