Οι The Ghost Notes θα εμφανιστούν στο Faust την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου για μία up tempo Swing / Gypsy Jazz συναυλία με special guests τους Πέτρο Τζέκο (Washboard) και Σέργιο Χρυσοβιτσάνο (Βιολί).

Οι The Ghost Notes δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2012. Επηρεασμένοι από τον Django Reinhardt, συνδιάζουν την κλασσική manouche ατμόσφαιρα με μία μοντέρνα προσέγγιση στη Gypsy Jazz μουσική. Το ντεμπούτο album τους Jazzy-Key κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2013.

Η πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία έγινε τον Μάϊο του 2013, και συμπεριλάμβανε 10 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη (Αθήνα, Φλωρεντία, Μπολόνια, Πράγα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Μάαστριχτ, Λονδίνο, Λλάντρισαντ).

Η δεύτερή τους Ευρωπαϊκή περιοδεία έγινε τον Μάιο/Ιούνιο του 2014, και συμπεριλάμβανε 16  συναυλιές σε Αθήνα, Φλωρεντία, Μπολόνια, Ζάγκρεμπ, Βουδαπέστη, Πράγα, Βρυξέλλες, Μάαστριχτ, Newcastle-Under-Lyme, Λίβερπουλ, Μπράιτον, Λλάντρισαντ, Κάρντιφ, και Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιοδείας τους εμφανίστηκαν σε 4 σημαντικά Ευρωπαϊκά φεστιβάλ:

Hungarian National Museum Festival – Στο εθνικό μουσείο της Βουδαπέστης, Ουγγαρία

Brussels Jazz Marathon Festival – Στις Βρυξέλλες, Βέλγιο
JekerJazz Festival – Στο Μάαστριχτ, Ολλανδία
Newcastle-Under-Lyme Jazz & Blues Festival – Στο Newcastle-Under-Lyme, Αγγλία                       

Το 2013 έχουν αναφερθεί στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού B.M.G., το πιο παλιό περιοδικό στον κόσμο για ένταστα μουσικά όργανα, που δημιουργήθηκε στην Αγγλία το 1903. Έχουν συμμετάσχει στο Djangofest Festival στην Αθήνα (2013, 2014) και στη Θεσσαλονίκη (2014), καθώς και στο Patras International Jazz Festival/Djangofest στην Πάτρα (2014).

Οι The Ghost Notes είναι:

Δημήτρης Πολίτης – Κιθάρα    
Έλενα Μαλάμου – Κιθάρα
Χρήστος Κορομηλάς – Κοντραμπάσο

Με Special Guests:
Πέτρος Τζέκος – Washboard / Σέργιος Χρυσοβοτσάνος – Βιολί

www.theghostnotes.weebly.com
www.facebook.com/theghostnotesjazzmanoucheband