Οι Scars On Broadway είναι το όνομα του νέου project group που δημιούργησαν δύο πρωήν μέλη των System Of A Down. Ο Daron Malakian (φωνητικά/κιθάρες) και ο John Dolmayan (ντραμς) σε συνεργασία με τους Franky Perez (κιθάρες/δεύτερα φωνητικά), Danny Sharmoun (πλήκτρα/percussion) και Dominic Cifarelli (μπάσο).

Ο Daron Malakian είχε ήδη μιλήσει ανοιχτά για το project από το 2005 και για τον Dolmayan η διαφορετική προοπτική των SOB ήταν πολύ ελκυστική, όπως λέει και ο ίδιος : «Είναι ωραίο να έχεις τη δυνατότητα να παίζεις ένα διαφορετικό στυλ μουσικής ενώ παίζεις στην ίδια μπάντα».

Βέβαια όσο ενθουσιασμένοι και αν είναι από τις προκλήσεις ενός νέου συγκροτήματος, η System Of A Down πλευρά τους είναι ακόμα εκεί κι αυτό γιατί πολύ απλά είναι κομμάτι του ποιοι είναι ως μουσικοί.
Οι SOB άρχισαν να ηχογραφούν το Σεπτέμβριο του 2007 και ο ομώνυμος δίσκος τους ( “Scars On Broadway”) θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music Greece στις 28 Ιουλίου.

Το πρώτο σινγκλ του δίσκου ήταν το “They Say” για το οποίο γυρίστηκε και βίντεο κλιπ το οποίο προβάλεται από τα τέλη Ιουνίου.