Πολλά είναι τα συγκροτήματα που έχουν διεκδικήσει τον όρο «κινηματογραφικά«, αλλά στην πραγματικότητα λίγα τα έχουν καταφέρει. Ένα από

αυτά είναι οι Still Corners, η μπάντα του songwriter/παραγωγού Greg Hughes και της τραγουδίστριας Tessa Murray, που πέρσι κυκλοφόρησαν μέσω της εμβληματικής Sub Pop, έναν από τους καλύτερους δίσκους – εκπλήξεις της χρονιάς, το Creatures of an Hour.

Η μουσική των Still Corners βρίσκει την dream pop στα καλύτερα της, συνθέσεις με διάχυτο συναίσθημα νοσταλγίας και με τα απόκοσμα φωνητικά της Tessa να μαγεύουν. Αργόσυρτοι ρυθμοί και έντονη Moriconne-ική αισθητική που άλλοτε συναντά τα κινηματογραφικά τοπία του David Lynch και άλλοτε πατάει σε πιο ethereal pop βάσεις μέσα από τον ιδιαίτερο ήχο του Λονδρέζικου κουαρτέτου. Κομμάτια σαν τα «I wrote in Blood», «Cuckoo» και «Endless Summer», δύσκολα θα αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο.

Οι Still Corners εμφανίζονται για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους, έχοντας τετραμελή σύνθεση στα πλαίσια της μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας τους που περνάει από 20 πόλεις και κάνει στάση και στην Αθήνα, το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι πολλά υποσχόμενοι My Drunken Haze.