Αν στις αρχές του χρόνου είχαν «μιλήσει» με το σώμα τους για τις καλύτερες «Στιγμές» του πιο αισθησιακού λάτιν χορού, της Salsa…  Ο φετινός χειμώνας βρίσκει τους Salsa Sinners πιο ανεβασμένους. Με ξέφρενο χορό με ένα ανεξάντλητο party mood αλλά σε διαφορετικό… Level!

Ετοιμάζονται, λοιπόν, πυρετωδώς για ένα μουσικοχορευτικό διαδραστικό happening που θα παρασύρει ακόμη και τους πεισματικά αρνούντες να λικνιστούν.  Μια νέα παραγωγή που θα συνδυάσει κινηματογραφικές προβολές ένα εκρηκτικό χορευτικό show γεμάτο salsa -από τη χορευτική ομάδα που έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπει κανείς αυτό τον latin χορό- που θα κορυφωθεί σε ένα διαδραστικό και ανατρεπτικό πάρτι με συμμετέχοντες όλους εσάς! Μιλάμε για τους Salsa Sinners που όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν:

«Έτσι απλά! Με κοστούμια ή χωρίς. Με χορευτικά παπούτσια ή χωρίς…δεν έχει σημασία… απλά χορεύεις… όπως είσαι. Με τα παπούτσια σου, το άσπρο μπλουζάκι και τα jeans σου. Το χρώμα το δίνει το σώμα σου..τον ρυθμό η μουσική…απλά χορεύεις… και ξεφεύγεις. Σ´ένα παράλληλο σήμερα…εκεί που πετάς τη γραβάτα και τις γόβες και χάνεσαι.. εκεί που φοράς τη γραβάτα και τις γόβες και ψάχνεις τα όριά σου…σ´ ένα παράλληλο σήμερα που δεν θα σε σώσει, αλλά θα σε βοηθήσει να σωθείς…ναι, έτσι απλά χόρεψε…»

Γιατί από την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Level Live Stage στην Γλυφάδα. Εκεί όπου κάθε Τετάρτη στις 9.30μ.μ. θα βρίσκονται οι Salsa Sinners για να σας μυήσουν στα μυστικά του πιο αισθησιακού χορού αλλά με τον… τρόπο τους.

SALSA SINNERS- The Team!

Είναι δύσκολο να προσδιορίσει κάποιος το target group των SALSA SINNERS. Είναι εύκολο να πει όμως,  ποιοι τους ακολουθούν… ΟΛΟΙ! Όπως και οι ίδιοι πιστεύουν «Γιατί αυτή είναι η αποστολή μας στη σκηνή…Να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο.

Όλοι… Δικηγόροι,φοιτητές, ηθοποιοί, γιατροί, καθηγητές, επιχειρηματίες, υπάλληλοι. Χορευτές Όλοι!

Δεν έχει σημασία ποιός, πού, με ποιόν και γιατί… σημασία έχουν οι ΣΤΙΓΜΕΣ που βιώνεις. Μικρές ή μεγάλες, πολλές ή λίγες.. Από σένα εξαρτάται.. πόσο θ’ αφεθείς.»

H χορευτική κολεκτίβα που  έχει ταξιδέψει σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία,   έχει ήδη στο ενεργητικό της αναρίθμητους τίτλους, σημαντικές διακρίσεις και πολλά βραβεία ενώ οι τηλεοπτικές τους εμφανίσεις έχουν ξεχωρίσει και έχουν κατακτήσει την αγάπη του κόσμου.  

Ποιο είναι όμως το διαφορετικό στοιχείο που τους ξεχωρίζει από άλλες ομάδες χορού;

Ότι είναι μια επαγγελματική ομάδα-  μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα- που επικεντρώνεται στον τρόπο έκφρασης του κάθε ανθρώπου μέσω της salsa μιας παγκόσμιας πλέον γλώσσας με τόσες «διαλέκτους», όσοι είναι και αυτοί που τη χορεύουν.

Με λίγα λόγια, οι Salsa Sinners είναι η χορευτική ομάδα που έβγαλε τη Salsa από τις σχολές χορού και την έκανε τρόπο ζωής!  Μια ψυχική εκτόνωση και ευεξία κόντρα στη  σκληρή και αγχωτική καθημερινότητα του κόσμου.

www.salsasinners.com