Οι Rosewood Brothers, οι Illegal Operation, και οι Satyros Larousse, θα εμφανιστούν την Πέμπτη …

30 Δεκεμβρίου 2010 στο An Club.

Η ιστορία των SATYROS LAROUSSE ξεκίνησε στα τέλη του 2006 όταν η Angel Lo Verde σχημάτισε τον πυρήνα τους και με τη συμβολή των Λαμπρινή Καρακώστα, Αλέκου Αράπη, Stefano Mitri & Luigi Perico συμπληρώθηκε το βασικό line up τους.

Εκτός από πολυεθνικό πρόκειται και για ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα.

Οι ποικίλες επιρροές και εμπειρίες των μελών τους συνθέτουν ένα πρωτότυπο Soul/Blues/Funk/Rock ηχητικό μωσαϊκό, το οποίο μέσω λειτουργικών αντιθέσεων έχει ως αποτέλεσμα το καθαρά προσωπικό τους ύφος.

Έχουν ήδη εμφανιστεί σε αρκετούς χώρους της Αθήνας, είτε σε προσωπικά set, είτε μαζί με άλλα σχήματα. Οι πρώτες αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο φανερώνουν αφενός ότι το fun που έχουν οι ίδιοι πάνω στη σκηνή έχει αμφίδρομη σχέση με όσους τους παρακολουθούν και αφετέρου ότι είναι αρκετά δεμένοι ώστε να διατηρούν το ενδιαφέρον αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια του live.

Το line-up έχει ως εξής:
Angel Lo Verde – vocals, percussion
Lambrini Karakosta – backing vocals, percussion
Alekos Arapis – bass
Stefano Mitri – guitars
Luigi Perico – drums

Απολαυστικοί, απρόβλεπτοι, χαρισματικοί, ILLEGAL OPERATION. Oι συναυλίες τους πολλές, τα σχόλια που έχουν αποσπάσει από κοινό και κριτικούς κολακευτικά, είναι διαφορετικοί και σπάνιοι στο είδος που παίζουν.

Οι ROSEWOOD BROTHERS δημιουργήθηκαν πριν από 4 χρόνια στην Αθήνα. Μετά από αρκετές αλλαγές στο lineup, το συγκρότημα αποτελείται πλέον από πέντε μέλη με την περιστασιακή συμμετοχή των πρόσθετων μουσικών. Ο συνδυασμός του αμερικανικού μουσικού πολιτισμού και η τα μοναδικά στοιχεία και προσωπικό χαρακτήρα δημιουργεί μια νέα προσέγγιση για την παράδοση, φιλτραρισμένο μέσα από τα σύγχρονα πρότυπα μουσικής του σήμερα. Η μπάντα αυτή τη στιγμή εργάζεται για υλικό για το πρώτο τους άλμπουμ και ελπίζει να κερδίσει ένα μέρος στα μουσικά δρώμενα της πόλης.