Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σάκης Μπουλάς, Γιάννης Ζουγανέλης και Δημήτρης Σταρόβας, στο Ζυγό από 12 Οκτωβρίου κι όποιος αντέξει!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σάκης Μπουλάς, Γιάννης Ζουγανέλης και Δημήτρης Σταρόβας, στο Ζυγό από 12 Οκτωβρίου, κι όποιος αντέξει!

Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται επί σκηνής οι κατ εξοχήν ροκάδες κι αρχίζουν τις μαντινάδες? Αυτο μπορείτε να το ανακαλύψετε στο Ζυγό σε λίγες μέρες, στην παράσταση με τον τίτλο “Ανοίξαμε και σας περιμένουμε”.

Η ροκ συντροφιά στην οποία θα συμμετέχουν και οι Αλκης Κωνσταντόπουλος και Τάνια Κικίδη, θα χαρίζει μελωδικές βραδιές και σκηνές απείρου κάλλους κάθε Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Στο μπάσο θα είναι ο Βάϊος Αμπράζης, στα πλήκτρα ο Ανδρέας Αποστόλου, ο Δημήτρης Καρασούλος στην κιθάρα, η Μαίρη Μπρόζη στο βιολί και τα φωνητικά, ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος στα τύμπανα, ο Βαγγέλης Πατεράκης στο μπάσο, ο Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα και ο Τάκης Φαραζής στα πλήκτρα.

Στον ήχο είναι οι Καραγιαννίδης Γιώργος & Αλέκος Μπίτος, επιμέλεια ήχου σκηνής ο Καραδημητράκης Στρατής και στο σχεδιασμός & εκτέλεση φωτισμών ο Σάγιας Αλέξανδρος.

INFO
ΖΥΓΟΣ
Κυδαθηναίων 22, Πλάκα
Τηλ: 210 3241610
Eναρξη 12 Οκτωβρίου
Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή στις 22:30