Οι Reversed μαζί με τους The Rockin’ Dead ενώνουν από κοινού την πορεία τους με σκοπό αυτό το ανεξέλεγκτο Live!

SPECIAL GUESTS, κάτι παραπάνω από το απροσδόκητο, κάτι παραπάνω απ’το φυσιολογικό! Οι The Crashes και οι Spectrum δέχτηκαν την πρόσκληση για να γίνει ακόμα μεγαλύτερο!

OPENING ACT οι αγαπημένοι και νεοσύστατοι Carnelian sol, η πηγή καλπάζει απ’τον ήλιο και τι καλύτερο για μια εξαιρετικά ιδιαίτερη εισαγωγή;

REVERSED

Έρχονται στα ακούσματα της Alternative/Hard rock και ξεκίνησαν στην Αθήνα, Εμφανίστηκαν τον χειμώνα του 18 μέχρι σήμερα, και μοιράστηκαν φυσικά την σκηνή με αγαπημένα σχήματα και προσέγγισαν πολύ περισσότερο κόσμο από τα δεδομένα.

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα 2 κομμάτια από τον δίσκο τους, Ablazed και A Refugee

Έχει έρθει η ώρα των Reversed για το επόμενο βήμα!! Ο ήχος τους; λιτός με πάθος προς το διαφορετικό άλλωστε όσοι τους άκουσαν.. δεν τους ξέχασαν. Τα στοιχεία τους προέρχονται από την διαφορετική ζωή του καθενός και με αυτήν την διαφορετική πλευρά συνδυάζουν τον δικό τους Rock and Roll κόσμο!

THE ROCKIN’ DEAD

Ένα αγγλόφωνο alternative rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2016. Η 1η ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Here Comes The Darkness”, κυκλοφορεί το ίδιο έτος, μέσα από το προσωπικό τους label. Ο δίσκος λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές και καταφέρνει να προσελκύσει ένα ευρύτερο και πιο mainstream κοινό.

Ο ήχος τους περιέχει στοιχεία και επιρροές που προέρχονται κυρίως από το ευρύτερο φάσμα της κλασσικής και μοντέρνας Αμερικάνικης Rock σκηνής, έχοντας ως κυριότερες επιρροές συγκροτήματα όπως οι GNR, MARILYN MANSON, BRMC, PRETTY RECKLESS, SIXX AM, HOLLYWOOD UNDEAD και ROLLING STONES…

Κύρια χαρακτηριστικά του συγκροτήματος είναι οι δυναμικές συνθέσεις, οι μελωδικές κιθάρες, οι λυρικοί στίχοι, που σε συνδυασμό με τα διπλά φωνητικά καταφέρνουν να δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ήχο και ύφος που απορρέει ένταση και συναίσθημα.

To moto τους: “Our music is raw, even bleak at moments, yet soft and aching, made of melodies and lyrics that will rock your souls and tear your hearts open! It’s basically Pure Modern Mainstream Rock…that screams attitude!”

THE CRASHES

Ξεκίνησαν την άνοιξη του ‘18. Τέλη Νοέμβρη είχαν ήδη ένα EP στο Bandcamp και 5 συναυλίες (3 εντός Αθηνών).

Έχουν μέχρι στιγμής εμφανιστεί σε σκηνές και venues στο κέντρο της Αθήνας (Faust, Piraeus 117 Academy, Six D.O.G.S, An Club, Crust, Ίλιον Plus), καθώς και σε φεστιβάλ εντός κι εκτός Αθηνών (Schoolwave, Kio Fest, Pre/Post), πλάι σε ονόματα της εγχώριας σκηνής κι όχι μόνο.

Τέλη Σεπτέμβρη του ‘19 ανέβηκε στο Spotify το πρώτο full-length άλμπουμ τους “COMEDOWN” και λίγο μετά το video clip για το ομώνυμο κομμάτι στο YouTube. Έχουν ακούσει διάφορα για τον ήχο και το ύφος τους, οι ίδιοι το συντομεύουν σε New School Rock n’ Roll.

Αγαπούν τη μουσική, τους αρέσει να τη μοιράζονται και να βλέπουν ότι ο κόσμος το εκτιμάει κι ανταποδίδει.

SPECTRUM

Τα ακούσματα μας παροτρύνουν σε Progressive/Hevy metal,και έρχονται απο το Πέραμα! Τους αρέσει να συνδυάζουν αρκετά μουσικά είδη και απότομες αλλαγές στα κομμάτια τους και μας οδηγούν σε ακραία δυνατούς συνδυασμούς που θα μπορούσε ο καθένας να συζητάει για ώρες!

Από τον Νοέμβριο του 16 έως και σήμερα εμφανίζονται στον χώρο με πολλά λάιβ σε μεγάλες σκηνές όπως στο Temple athens, Gialino music theater, Remedy etc και φυσικά το 2017 εμφανίστηκαν στο Athens music festival in tecnopolis!

Πολύ σύντομα θα έχουμε και το άλμπουμ τους…! Blood for heaven!

CARNELIAN SOL

Είναι ένα μουσικό σχήμα από του Ζωγράφου. Παίζουν stoner/psychedelic rock με επιρροές από συγκροτήματα της αντίστοιχης μουσικής σκηνής. Διαθέτουν νέο, δικό τους υλικό για να σας παρουσιάσουν στη συναυλία του An Club!