Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στο Kookoo Live Music Bar, η Playfalse παρουσιάζει την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς των North Shore Lioness.

Μαζί οι φίλοι τους DayOof, Lopeholt και AcousticCovers WhenPunk RockBothers υπόσχονται να προσφέρουν ένα αξέχαστο θέαμα σε νότες Post-Hardcore, Punk Rock και Acoustic.

Το live θα ανοίξουν οι Acoustic Covers When Punk Rock Bothers. Τι συμβαίνει όταν το beatbox συναντάει ακουστικές κιθάρες; Οι πιο ξεσηκωτικές acoustic διασκευές που δεν επιτρέπουν αποχή από το χορό σε κανέναν.

Οι Lopeholt είναι μία τετραμελής rock μπάντα από την Αθήνα, που θα εμφανιστούν στη συνέχεια για να συνεπάρουν το κοινό με τις γεμάτες ενέργεια και συναίσθημα, μελωδικές τους συνθέσεις από το πρώτο τους EP που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ακολουθούν οι βετεράνοι Day Oof, οι οποίοι έχοντας χτίσει ένα cult following ανά τα έτη στο χώρο του technical punk rock, καλούνται να παίξουν ένα εκρηκτικό set από γνωστές και αγαπημένες τους επιτυχίες (solid performance) και να μας δώσουν μία γεύση από το πολυαναμενόμενο, επερχόμενο LP τους.

Οi North Shore Lioness είναι μία πενταμελής μπάντα. Σχηματίστηκε το 2012 και μετά από πολλαπλές αλλαγές στο line-up της, ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις την άνοιξη του 2014, κερδίζοντας με μικρά βήματα ένα κοινό με τον επηρεασμένο από διάφορα είδη, Post-Hardcore ήχο τους. Στις 6 Σεπτεμβρίου θα σαλπάρουν με την παρουσίαση του ομωνύμου τους EP. Αλλεπάλληλα riffs, δυναμικά beats, εναλλασσόμενα screams με αρμονικές διφωνίες θα δημιουργήσουν μία δίνη ευχάριστου κλίματος, αλλά και ένα γεμάτο συγκίνηση, αποχαιρετιστήριο set για τον κιθαρίστα τους Παύλο, ο οποίος στα τέλη του μήνα φεύγει μόνιμα για τον Καναδά.