Οι Lucky Funeral αποχαιρετούν τους φίλους τους με ένα εκρηκτικό live, αύριο, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, στο Second Skin! Μαζί τους, άλλες δύο μπάντες του heavy ήχου από την Αθήνα, οι αγόριαstonilio και Zagreus!
 

Πριν από λίγες ημέρες, η μπάντα έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
 
“Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου σας περιμένουμε όλους στο Second Skin, στο τελευταίο live των Lucky Funeral. Ήρθε η ώρα να βάλουμε μία άνω τελεία στην πορεία μας, σεβόμενοι τα πεπραγμένα μας έως σήμερα αλλά και τους οιωνούς του προηγούμενου έτους. Δεν θα κάνουμε απολογισμό αυτών των 8 χρόνων, ούτε θα περιαυτολογήσουμε. Δεν το κάναμε ποτέ άλλωστε…

Ευχαριστούμε αυτούς που υποστήριξαν και αγάπησαν τους Lucky Funeral, καθώς και όλους όσους συνεργαστήκαμε που έβαλαν πλάτη πράττοντας όμως πάντα με επαγγελματισμό. Το κληροδότημα που αφήνουμε είναι η μουσική μας και αυτό μένει τελικά.

Ραντεβού στην τελευταία κηδεία, μέχρι την επόμενη.”

Οι ανερχόμενοι Zagreus είναι μια τετραμελής μπάντα, με βάση τους την Αθήνα. Αν και νεοσύστατο συγκρότημα – δημιουργήθηκαν μόλις το περασμένο καλοκαίρι – η ιδέα προϋπάρχει εδώ και δύο χρόνια. Τα μέλη του ετοιμάζουν για την παρθενική τους εμφάνιση, heavy rock χοές και σπονδές αφιερωμένες στον θεό Διόνυσο τον Ζαγρεύς, που αποτελεί και την έμπνευση για το όνομά τους.