Οι Lower Cut μετά την πολύ επιτυχημένη live παρουσίαση του άλμπουμ τους, εμφανίζονται ξανά ζωντανά, στο Death Disco αυτή τη φορά, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014.

Το ντεμπούτο τους “Off My Head” που κυκλοφόρησε σε cd μόλις πριν ένα μήνα, έχει ήδη αγκαλιαστεί από το ραδιόφωνο με τραγούδια σαν τα “Child from Mars”, “(Some Random Summer) Rain” και “Colour Cube” να ξεχωρίζουν.

Η εμφάνιση στο Death Disco θα είναι η τελευταία συναυλία των Lower Cut για αυτόν τον χειμώνα. Θα ακολουθήσει μια μίνι διακοπή μέχρι την άνοιξη, καθώς ήδη ετοιμάζουν καινούργια πράγματα.

Στις 6 Δεκεμβρίου θα παίξουν το “Off My Head”, ορισμένα παλαιότερα τραγούδια τους αλλά και λίγα καινούργια τραγούδια που ακόμη βρίσκονται στο στάδιο προετοιμασίας, δίνοντας μας μια γεύση από την πιθανή κατεύθυνση τους στο κοντινό μέλλον.

Οι Lower Cut είναι ένα ενεργό συναυλιακά συγκρότημα που έχει εμφανιστεί σε πολλά από τα live stages της Αθήνας. Η μουσική τους κινείται στον ευρύτερο χώρο του alternative, με σαφείς προεκτάσεις στην dream rock/shoegaze/post σκηνή. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Off my Head” τον Οκτώβριο του 2014 στην εταιρεία Puzzlemusik.

Τους Lower Cut αποτελούν οι: Ειρήνη Αργύρη (φωνή), Βαγγέλης Σταυρουλάκης (κιθάρα), Αλέξανδρος Δαρμής (πλήκτρα, samples, programming), Γιάννης Ευθυμίου (μπάσο, πλήκτρα, programming) και Βασίλης Μπάλδος (ντραμς).