Οι Lexicon Project και η Joanna Drigo μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου ανεβαίνουν τη σκηνή του «Κοο Κοο» για δύο δυναμικές

παραστάσεις  γεμάτες «ηλεκτρισμό» και ωραίες μουσικές.

Τους Lexicon Project τους γνωρίσαμε το 2009. Μια παρέα των πέντε που μοιράζονται το ίδιο όνειρο. Την άνοιξη του 2010 κυκλοφορεί η πρώτη τους ομώνυμη δισκογραφική δουλειά.

Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο αλλά η αισθητική τους κοινή. Πέρα απ’ τη φρεσκάδα του ήχου τους, στόχος τους είναι να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα… Την οπτικοποίηση των μουσικών τους συνειρμών συμπληρώνουν τα videos που προβάλλονται στην παράστασή τους.

Η ανταπόκριση από το κοινό θερμή απ’ τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια  όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα»  και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα ενώ οι αρκετές αξιόλογες συνεργασίες αποδεικνύουν ότι οι  Lexicon Project  ήρθαν για να μείνουν …

Το ταλέντο και η επιτυχία, της Joanna Drigo είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα»,  μία pop-rock παραγωγή,  με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας  σε στίχους και μουσική της ιδίας. Από τον παραπάνω δίσκο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ».

Η ζεστή της παρουσία, οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες καθώς και ο τρόπος που αξιοποιεί την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Στο πρόγραμμα εκτός απ’ τα δικά της κομμάτια θα ακούσουμε από Αρλέτα μέχρι Bjork και Pj Harvey. Ενδιαφέρον θα αποτελέσει και η συνύπαρξή της στη σκηνή με τους Lexicon Project.