Ολοκληρώνοντας πρόσφατα την παραγωγή του καινούργιου τους δίσκου, “Into The Voodoo Lab”, οι *innerspeaker* κυκλοφόρησαν αρχικά το 1ο single με τίτλο “Alive” και μόλις πριν λίγες μέρες το 2ο single του άλμπουμ, ”You’re Not Alone”.

Παράλληλα, πραγματοποίησαν τις πρώτες τους ζωντανές εμφανίσεις μετά από καιρό, σε Αθήνα, Αίγινα και Θήβα. Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται για την κυκλοφορία της νέας τους δουλειάς σε βινύλιο και ψηφιακά από τη Nipper’s Music και τη Bantha Recordings, στα τέλη του Μάρτη και το official release live στις αρχές Απριλίου στη Death Disco.

Μαζί τους σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, ένα από τα καλύτερα live acts των τελευταίων ετών από την αθηναική indie σκηνή, οι Celuta Red.

Οι Celuta Red δημιουργήθηκαν το 2007 και κυκλοφόρησαν το ομώνυμό τους ντεμπούτο το 2011, με παραγωγό τον Ottomo στο Fab Liquid Studio. To 2012, μετά την αποχώρηση του αρχικού τους μπασίστα, ανασυντάχθηκαν, αφαιρώντας μια κιθάρα από τη σύνθεση, κάτι που όχι μόνο δε στάθηκε εμπόδιο στη δημιουργικότητα, αλλά αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για νέα μουσικά ταξίδια. Με πιο minimal act, το αποτέλεσμα ήταν ακόμη πιο δυναμικό και μελωδικό, κάτι που αποτυπώθηκε στα τέλη του 2013, όταν ηχογράφησαν τη 2η τους δουλειά με τίτλο ” Amoeba”, που χαρακτηρίστηκε ως «πιο εσωτερικό και σκοτεινό, με punk αθωότητα και post εναλλαγές».

Το 2018, με τη προσθήκη του Ashley Hallinan στα τύμπανα, κυκλοφόρησαν το 3ο και πιο πρόσφατο άλμπουμ τους “Idle Frenzy”, που ακολούθησε πιο ατμοσφαιρικά μονοπάτια και shoegaze διάθεση, με στίχους που υπενθυμίζουν την αντίθεση της ζωής, φρενήρης και οκνηρή την ίδια στιγμή. Μετράνε αρκετά live στις πλάτες τους εντός κι εκτός Αθηνών, συμμετοχές σε φεστιβάλ και συνεχίζουν με αδιάκοπη όρεξη να επικοινωνήσουν ζωντανά τη μουσική τους.