Ένα εορταστικό live με ελεύθερη είσοδο και μεγάλη όρεξη για το τελευταίο live της μπάντας πριν το καλοκαίρι, την Παρασκευή 14 Ιουνίου! Οι Hrach Altunyan Band έχουν στο playlist κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο (Long Way Home, I’ve got the blues, Things I never said κ.α), αλλά και καινούρια τους κομμάτια, (The Love Game, The Road, Guide Me), πλαισιωμένα από φρέσκες διασκευές κομματιών που φέρνουν το blues στην σημερινή εποχή.

Hrach Altunyan

Ο Hrach Altunyan είναι τραγουδοποιός και κιθαρίστας της blues μουσικής, γεννημένος στο Ερεβάν της Αρμενίας και μεγαλωμένος στην Αθήνα. Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα το 2013 με την μπάντα του “Hrach Altunyan Band”.  Ο πατέρας του, Gagik Altunyan, είναι γλύπτης και ζωγράφος. Το 2006 γνώρισε τον κιθαρίστα Άγγελο Σκορδίλη με την επιρροή του οποίου ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του κιθάρα και να γράφει τραγούδια. Το 2008 ηχογραφεί τα πρώτο του EP με τίτλο “Smile” στο studio του Παναγιώτη Κλήμη.

Ξεκινάει τις σπουδές του στο New York College. Κατά την διάρκεια τον σπουδών του ορίζεται αρχηγός της μπάντας του New York College. Για τις εκδηλώσεις του Κολεγίου δημιουργεί μία Big Band στην οποία συμμετέχουν κιθάρες, τύμπανα, μπάσο, πλήκτρα και σαξόφωνο. Παράλληλα, συνεχίζει να δημιουργεί το προσωπικό του μουσικό υλικό το οποίο ηχογραφεί στο Timeless Recording Studio. Ο δίσκος κυκλοφορεί το 2015 με το όνομα “Long Way Home”. Την ίδια χρονιά με αφορμή την συμμετοχή του στο παγκόσμιας κλίμακας μουσικό event “Sofar Sounds” αρχίζει να πραγματοποιεί και solo ακουστικά Live με την ονομασία “Acoustic Living Room Sessions”.

Τον Μάιο 2017 συμμετέχει ως performer στο TEDx University of Piraeus στην σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, όπου παρουσιάζει υλικό από τον επερχόμενο δίσκο του. Τον Ιανουάριο του 2018, γράφει το soundtracκ “The Road” για την ταινία μικρού μήκους “PAWNS” του Νάσσου Ζώτη.

Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του κομματιού “Guide Me” τον Νοέμβριο 2018, συνεχίζει να πραγματοποιεί εμφανίσεις παρουσιάζοντας υλικό από τους δίσκους τους και διασκευάζοντας αγαπημένα του τραγούδια.