Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής, Orbital, έρχονται στην Αθήνα για ένα all-night μοναδικό event που θα σφραγίσει την φετινή χρονιά

Και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012!

Σύντομα θα ανακοινωθoύν οι σχετικές πληροφορίες για την έναρξη της προπώλησης, τις τιμές των εισιτηρίων, τον συναυλιακό χώρο και τα ονόματα των special guests!

Η απόλυτη χορευτική εμπειρία του καλοκαιριού !

Γνωστοί για τον live αυτοσχεδιασμό κατά την διάρκεια των συναυλιών τους, αλλά και τα εντυπωσιακά spaced out visuals, έρχονται για να μας αφήσουν με κομμένη την ανάσα. 

Η εμφάνισή τους θα φιλοξενήσει κομμάτια από την νέα τους κυκλοφορία, Wonky, καθώς και παλιά αγαπημένα όπως τα «Halcyon», «Satan», το theme song της ταινίας «The Saint», «The Box», «Belfast»καθώς και την πολύ ιδιαίτερη εκτέλεση του Doctor Who theme που όλοι μας χορέψαμε!

Οι εξαιρετικοί Special Guests που θα εμφανιστούν στην σημαντικότερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής «from dusk till dawn» θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σημειώστε από τώρα την ημερομηνία γιατί σε δύο μήνες ακριβώς θα είμαστε όλοι στο dance event του καλοκαιριού!

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά το περιοδικό «Q» οι Orbital είναι στην λίστα με τους «50 καλλιτέχνες που πρέπει να δούμε …όσο ζούμε!»