Οι Grupo Extra, το 6μελες συγκρότημα από τον Άγιο Δομίνικο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, για να μας απογειώσει με  τους λικνιστικούς ρυθμούς της Bachata και της Μerengue!

Οι διάδοχοι, (όπως τους χαρακτηρίζουν) των Aventura θα βρίσκονται την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στη Μονή Λαζαριστών, έχοντας στις μουσικές αποσκευές τους όλες  τις μεγάλες τους επιτυχίες που τους έκαναν διάσημους: “NO SE COMO ME”, “NI UNA LLAMADA”, “LEJOS DE TI”, “QUISIERA LLOLAR”, “CHULA”…Σίγουρα πρόκειται για μια εξωτική και μαγική βραδιά!

Η πρόσκληση σε ένα νέο project  στο χώρο της μουσικής είναι να βρεις την ταυτότητα,  μια νέα ιδέα, φρέσκο ήχο, διαφορετικό στυλ, νέα χρώματα. Όλα τα παραπάνω περιγράφουν  τους Grupo Extra.

Τα βασικά μέλη των Grupo Extra είναι ο Tony Santana (Edward Regalado) και ο Manny Rod (Emmanuel Rodriguez).

Ο Tony Santana είναι ο ράπερ και συνθέτης όλων των τραγουδιών του Grupo Extra.Το ταλέντο του στη σύνθεση φάνηκε από την παιδική του ηλικία! Ο Manny Rod είναι ο κύριος τραγουδιστής της ομάδας. Διαθέτει μία ευέλικτη φωνή που ταιριάζει  στους ρυθμούς της Bachata, στις μπαλάντες, στην R & B. Οι δυο τους δημιουργούν ένα εκρηκτικό δίδυμο επί σκηνής.

Βασικό μέλος είναι Fidel Perez, καλλιτεχνικός παραγωγός, ο οποίος συνεργάστηκε για 6 χρόνια με το πιο επιτυχημένο συγκρότημα Bachata όλων των εποχών, τους AVENTURA. Με αυτήν τη σημαντική εμπειρία κατεύθυνε τους Grupo Extra στην κορυφή!

Έτσι οι Grupo  Extra είναι ένα συγκρότημα με  ολοκληρωμένη σκηνική παρουσία, με  δύναμη και ενέργεια, τέλειες χορογραφίες και όμορφες αρμονίες.

Έχουν λάβει μέρος σε δεκάδες σημαντικά φεστιβάλ του πλανήτη και μοιράστηκαν  τη σκηνή με μεγάλα ονόματα όπως είναι οι Daddy Yankee , Wyclif Jean, Jorge Celedon , Kasav , Los Van Van de Cuba , Guayacan of Colombia , Prince Royce , Hector Acosta.  

Οι Grupo Extra αυτήν την περίοδο προωθούν το πέμπτο άλμπουμ τους με τίτλο  “BLANCO”  και στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους, έχουμε την τύχη και χαρά να τους δούμε ζωντανά και στην Ελλάδα!  

Οι Grupo Extra σας προσκαλούν στο “μουσικό ταξίδι” τους, που μόλις αρχίζει και σίγουρα δεν έχει όρια….

Να είστε έτοιμοι για να υπνωτιστείτε με τον όμορφο ρυθμό της Bachata! Πέμπτη 18 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών. Εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας άμεσα…