Το αγαπημένο αγγλόφωνο σχήμα της electro-pop σκηνής, επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική συναυλία. Το συγκρότημα θα

εμφανιστεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στο Γαία Live.

Οι Gad θα παρουσιάσουν το δεύτερο δίσκο του «The Perfect Crime», δηλαδή το σίγουρο επόμενο βήμα ενός συγκροτήματος που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και δεν φοβάται να «επανεφεύρει» τον ήχο με τον οποίο μας πρωτοσυστήθηκε.

Οι GAD έγιναν το συγκρότημα στα χείλη όλων χάρη στην τεράστια απήχηση του single τους «The End Of The Road», της crossover ραδιοφωνικής επιτυχίας που αποτέλεσε τη σημαία του ντεμπούτου τους «System May Fall».

Ο ηλεκτρονικός με στοιχεία brit rock ήχος που διέπνεε το ντεμπούτο τους εξελίσσεται και μεταλλάσσεται στο δεύτερο άλμπουμ τους «The Perfect Crime» και μεταφράζεται σε μια σφιχτοδεμένη live εμπειρία. Ήδη το single τους \»Waves\» γνωρίζει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο Tareq και θα κλείσει με Dj-set o Echonomist.

Ο Tareq γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Μισός Ιορδανός, μισός Έλληνας. Σπούδασε πιάνο και αλτικόρνο. Επηρεασμένος από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή, άρχισε να ασχολείται με την μουσική παραγωγή, το dj-ing και το τραγούδι.

Το 2002 δημιούργησε τη nu-electro μπάντα TechSoir, στην οποία μέχρι το 2009, ήταν frontman. Με τους TechSoir κυκλοφόρησε το 2008 το album \»Dark Room\».

Εμφανίστηκε σε φεστιβάλ όπως το Ejekt και σε συναυλίες, δίπλα σε ονόματα της ελληνικής αλλά και διεθνούς δισκογραφίας, όπως Fischerspooner, Digitalism, UNKLE, Hercules and Love affair, James, Chicane, The Fall, Torture Garden, ενώ ως Dj έχει εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα όπως Swayzak, Metope, Klinik, V-Sag και είναι μέλος της ομάδας \»Sally Spektra\» μαζι με τον d:tek και την D.J. Girl.

Παράλληλα ασχολήθηκε με το remixing και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Casey Spooner, οι Marsheaux, η Gala, οι GAD, οι Blow Waves, οι Snoopy Lads, ο Rod Thomas. Επίσης έχει κανει μουσική παραγωγή σε θεατρικές παραστάσεις με πιο πρόσφατη την παράσταση \»Rejected\».

Το πρώτο προσωπικό album του Tareq, “Cocoon” περιέχει τα ήδη radio hits \»Cold\», \»Feel Me\» και “Mosquito” και κυκλοφορεί από την Undo Records, περιλαμβάνοντας συνεργασίες με Marsheaux, Lacquer, Νατάσσα Μποφίλιου,V-Sag, Χάρη Αττώνη και άλλους.

Ο Πέτρος Μαγγανάρης, εκτός από το προσωπικό του porject ως \»Echonomist\», με το οποίο κυκλοφορεί μουσική κυρίως σε label της Γερμανίας όπως Upon You, Plastic City, Tanzbar αλλά και στην Γαλλική Time Has Changed, είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των \»ινφο\» και της V.I.M (Very Important Music) Records.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1979, θεωρείται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της χώρας.

Ως dj έχει βρεθεί πίσω από τα decks πολλών bar και club της πόλης, Elvis, Art-house, Zenit, Liebe.!, Vogue, Boutique, συνδυάζοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα, το οποίο εκτείνεται από την techno σκηνή του Βερολίνου μέχρι το Detroit House, Nu-Disco και Space Funk.