Οι φίλοι ενός από τους μεγαλύτερους rock stars όλων των εποχών έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το video clip του κλασσικού τραγουδιού, Like A Rolling Stone.

Την πρόσκληση προς του ενδιαφερόμενους απευθύνουν η Sony BMG και το YouTube ενώ οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως την 21η Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή καμπάνια που γίνεται με αφορμή τη κυκλοφορία της συλλογής DYLAN που αποτελεί το απόλυτο very best της καριέρας του και περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές, επιτυχημένες και αξέχαστες ηχογραφήσεις του.

Στις 30 Οκτωβρίου κυκλοφορεί επίσης για πρώτη φορά το \”The Other Side Of The Mirror-Bob Dylan Live At The Newport Folk Festival 1963-1965\” το οποίο περιέχει live εμφανίσεις διάρκειας 90 λεπτών από 3 κομβικά σημεία της καριέρας του Bob Dylan και υπογράφει ο σκηνοθέτης Murray Lerner.

600.000 fans του Bob Dylan σε ολόκληρο το πλανήτη μοιράστηκαν και παρακολούθησαν τις κάρτες με τα προσωπικά μηνύματα που δημιούργησαν έχοντας ως βάση την πρωτοποριακή e-card στο www.dylanmessaging.com , το link στο οποίο η Columbia Records και η Legacy Recordings κάλεσαν τους λάτρεις της μουσικής να δημιουργήσουν την δική τους εκδοχή στο θρυλικό \”Subterranean Homesick Blues\”.

Το καινοτόμο single \”Subterranean Homesick Blues\” κατέκτησε τα ραδιοκύματα το 1965 επιβάλοντας τον συνδυασμό της Pop μουσικής με στίχους κοφτούς και γρήγορους που αποτέλεσαν τη βάση για την μετέπειτα εξέλιξη της Rap.

Η σκηνοθετική προσέγγιση του D.A. Pennebaker με τον Dylan σε ένα στενάκι να αλλάζει και να πετάει στο έδαφος Cue-Cards με μηνύματα που έρχονταν σε ευθεία αντιπαράθεση με το τραγούδι έγινε ένα concept-video από τα πιο αναγνωρίσιμα στην ιστορία της μουσικής.

Τώρα δίνεται η ευκαιρία σε χιλιάδες fan παγκοσμίως να γίνουν κομμάτι της Pop μουσικής ιστορίας δημιουργώντας τη δική τους εκδοχή του κλασσικού clip.

INFO

Λεπτομέρειες και όροι συμμετοχής στο www.dylan07.com/YouTube