Η διοργάνωση της συναυλίας των EverGrey στο Club SinCity στις 22 του Σεπτέμβρη θα αποτελέσει ένα κορυφαίο μουσικό γεγονός για το Rock κοινό της Αθήνας, σε συμπαραγωγή του ΙΕΚ ΔΟΜΗ με το περιοδικό RockHard.

Οι EverGrey είναι ένα συγκρότημα από τη Σουηδία, το οποίο παίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία εγκεφαλική, ατμοσφαιρική και προοδευτική μουσική, έχοντας καταφέρει να προσελκύσουν ένα πολύ μεγάλο αριθμό πιστών, φανατικών οπαδών ανά την Ευρώπη.

Έχοντας στο ενεργητικό τους εφτά στούντιο δίσκους και ένα live CD/DVD, εκτός από την εξαιρετικά έξυπνη μουσική τους, φημίζονται και για τον τρόπο με τον οποίο επιμελούνται καλλιτεχνικά από τις  φωτογραφίες και τα video clip τους, μέχρι τις ζωντανές τους εμφανίσεις, οι οποίες είναι πραγματικά A night to remember, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του live CD/DVD τους.

Στη χώρα μας έχουν έρθει δύο φορές για συναυλίες, με την τελευταία όμως να είναι το 2002 κι αυτό χρόνο με τον χρόνο αυξάνει την προσμονή των πολυπληθών Ελλήνων οπαδών τους.

Μεγάλη σημασία θα έχει και το ακουστικό show, το οποίο έχεθ προγραμματιστεί να δώσουν οι EverGrey αποκλειστικά για την εκπομπή Headbanger\’s Ball στο MTV. Μαζί με τους EverGrey, θα έρθουν οι Ιταλοί Chaoswave, ενώ τη συναυλία θα ανοίξουν δύο εγχώρια σχήματα, οι Need και οι The Silent Rage.