Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί μια εκστρατεία για την Ελλάδα με τίτλο «Οι Έλληνες μπορούν!».

Η εκδήλωση, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, στις 20.00.

“Από τον Δαίδαλο και τον Αρχιμήδη, στην Ελλάδα του 2013: Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα”

Ο γνωστότερος εφευρέτης της ελληνικής μυθολογίας είναι ο Δαίδαλος. Το παλάτι της Κνωσού, ο λαβύρινθος, οι πτητικές μηχανές, η τεχνητή αγελάδα της Πασιφάης, τα αγάλματα – φύλακες του λαβύρινθου που κινούνταν με υδράργυρο, το αλφάδι, το τσεκούρι, η σφήνα, οι ξύλινες κινούμενες κούκλες…

Ο Αρχιμήδης έγινε ο πρώτος χρήστης ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) όταν κατέστρεψε με τα Ηλιακά του κάτοπτρα το στόλο των Ρωμαίων. Το Greeks Can! γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια, και ξεκινάει τη φετινή σεζόν αναδεικνύοντας την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα των Ελλήνων.

Η NU*Age και ο Σπύρος Κουβέλης, σε συνεργασία με το  Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια της εκστρατείας «οι Έλληνες μπορούν – Greeks Can!».

Κι όμως: ένα από τα πιο σημαντικά εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδας, είναι το προϊόν της σκέψης: Οι ιδέες που γίνονται επιχείρηση

Μια ακόμη διαδραστική εκδήλωση του Greeks Can! στην οποία οι θεατές θα μάθουν, θα σχολιάσουν, και θα συμμετάσχουν όλοι μαζί σε μια  εκδήλωση  με θέμα την επιχειρηματικότητα και καινοτομία στην Ελλάδα του 2013.

Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart

Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις  08:00 – 22:00.

Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01. Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται  με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10:00  έως 01:00. Από τις 01:01πμ  θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.