Οι Echo Train θα εμφανιστούν το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 για ένα ακουστικό live στο Aψέντι.

Ο Greggy K, η Ren, o Dennis Panagiotidis και ο Nikolas Gale σχημάτισαν μια ψυχεδελική ροκ μπάντα που κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα σε σύντομο διάστημα (Ιούνιος του 2013 η ημερομηνία γέννησης της μπάντας). Το όνομά τους προέκυψε από τους ήχους του τρένου που ακούγονταν από το σιδηροδρομικό σταθμό που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι όπου πρόβαραν και εμπνεύστηκαν τα τραγούδια τους. Ο Greggy λέει: «Ήταν σαν drum loop για μένα τα διάφορα beats, καθώς έπαιζα κιθάρα.»

Ηχογράφησαν κάποια πρώτα demos στο White Studio στην αγαπημένη τους γειτονιά, την Κυψέλη, μαζί με φίλους και άλλους μουσικούς, και το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο τουςΡ με τίτλο το όνομά τους. Τον Μάρτιο του 2014 η μπάντα υπέγραψε με την Τhe Sound Of Everything και κυκλοφόρησε το single “Fire” το οποίο αναδείχθηκε το τραγούδι του τριμήνου στον διαγωνισμό Jumping Fish της COSMOTE τον Ιούνιο 2014. Αυτό το διάστημα τελειώνουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους αλμπουμ.

Τα τρία μέλη των Echo Train, o Greggy ο Dennis και η Ren θα σας υποδεχτούν σε μια unplugged βραδιά στο Αbsenthe, να σας μεταφέρουν «..σε ενα μέρος χωρίς μέλλον και παρελθόν, στον δικό τους κόσμο, εκεί οπου τα μυστήρια και τα πλασματα της φύσης χορεύουν σε μια αιωνια σπειρα χρωμάτων και αγάπης.».