Το Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου, που διεξάγεται στο Πλατανόδασος Σπαρμού στο Δήμο Ελασσόνας του Νομού Λάρισας, θα υποδεχθεί τους Dilemma

… για μια συναυλία την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.

Οι DILEMMA με ξεχωριστές εικόνες και ήχους, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό, εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου , στην τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού,  γιορτάζοντας παράλληλα και την κυκλοφορία του 2ου album τους RISE UP. Οι DILEMMA  ένα από τα πλέον πρωτότυπα και ανατρεπτικά σχήματα της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, που συνδυάζουν τον ηλεκτρονικό ήχο με τα φυσικά όργανα υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό  ταξίδι. …  Μετρώντας 10 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό, χαρίζουν ιδιαίτερες βραδιές.

Εύγλωττοι, εκμυστηρευτικοί, αφοριστικοί, παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές ξεδιπλώνουν τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη αλλά και τη χαρά. Οι εμφανίσεις τους είναι ένας συνδυασμός μουσικής και απαγγελίας επιλεγμένων  αποσπασμάτων από τη λογοτεχνία και την ποίηση, ενώ κάποιες φορές πλαισιώνονται από χορευτική ομάδα. Το debut album τους με τον τίτλο  “PENDULUM”,  κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2009 από την cultroad records και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο. Τον Απρίλιο του 2012 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους album με τον τίτλο “RISE UP ”,  από την deadscarlet records. Tο  album αυτό ηχογραφήθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 στο Half Note Jazz club  της Αθήνας.

www.thedilemmaband.gr  
www.myspace.com/thedilemmaband
www.facebook.com/pages/DILEMMA/113932631967280
http://www.youtube.com/watch?v=bFwIgJDU5X8

Οι DILEMMA είναι:
Ο Σωτήρης Τράγκας: φωνή, σαξόφωνα (τενόρο-σοπράνο), φλάουτο, φυσαρμόνικα.
και η Πόπη Νταλαχάνη: φωνή, ακουστική κιθάρα, loop station, laptop.