Είναι διαχρονικοί, αγαπητοί και δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις… Οι Deus Ex Machina, το ιστορικό σχήμα της εγχώριας rock σκηνής, επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» για να αφήσουν το αποτύπωμα του νέου τους CD.

Είναι διαχρονικοί, αγαπητοί και δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις… Οι Deus Ex Machina, το ιστορικό σχήμα της εγχώριας rock σκηνής, επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» για να αφήσουν το αποτύπωμα του νέου τους CD με τίτλο «Time Expires».


Τέσσερα νέα τραγούδια που καταφέρνουν να μας γυρίσουν 17 χρόνια πίσω, τότε που οι «Deus» ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία, με την ακέραιη και ασυμβίβαστη στάση που τους χαρακτηρίζει ως σήμερα.


Με τη διαχρονικότητα ως σήμα κατατεθέν των DXM, κερδισμένο από την πολυετή live δράση τους, δεν είναι υπερβολικό να προτρέξουμε: το «Time Expires» μάλλον θα ακούγεται αβίαστα κι έπειτα από 17 χρόνια…


Ηλεκτρισμός στο αποκορύφωμά του, στίχοι που ξεσηκώνουν, ανεπανάληπτο rock groove – οι Deus Ex Machina παίζουν με τα δικά τους όρια και σταθμά, τα οποία και νιώθουν ελεύθεροι να ανατρέπουν.


Πολλά από τα τραγούδια και τις εμφανίσεις τους έχουν γίνει με σκοπό την αφύπνιση της κοινωνικής συνείδησης για διάφορα θέματα, όπως ο πόλεμος στο Ιράκ ή το κίνημα των Ζαπατίστας στο Μεξικό.


Μαζί τους θα απολαύσουμε τους Plus Dots ένα συγκρότημα που μετράει ήδη 7 χρόνια πορείας, ξεκινώντας από το χώρο της hard core punk, με κατάληξη τη ska και punk rock αισθητική και τους Sugah Galore, μία μπάντα η οποία σχηματίστηκε τον Ιούνιο του 2004 στην Αθήνα με funky διάθεση, rock νοοτροπία, heavy αισθητική, swinging ατμόσφαιρα και πειραματική προσέγγιση.


Info
Πότε: Πέμπτη 17 Μαϊου
Πού: Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, Αθήνα – Tηλ.: 210 8547600-1
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.00 μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Ticket Point, Ticket House