Το γνωστό συγκρότημα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος έπειτα από 7 χρόνια για μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στους φίλους του συγκροτήματος και όχι μόνο.

Το γνωστό συγκρότημα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος έπειτα από 7 χρόνια για μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στους φίλους του συγκροτήματος και όχι μόνο.

Οι Closer αποτελούν ένα από τα σπουδαιότερα σύνολα στο χώρο της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής και ένα από τα λίγα με διεθνή καριέρα.

Μετά από 5 χρόνια συνειδητοποιημένης απουσίας από τα δισκογραφικά δρώμενα και τις live εμφανίσεις, το group δηλώνει το \”παρόν\” με το τρίτο ομώνυμο album που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2006 από την EMI.

Το \”Singles\” μαζί με το \”Motel\” έχουν ήδη αρχίσει να παίζονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ευρώπης και της Αμερικής (California).

Ταυτόχρονα με την επιστροφή τους στη δισκογραφία, οι Closer επέστρεψαν δυναμικά και στις live εμφανίσεις. Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου τους στο Gagarin 205 τον περασμένο Απρίλιο στην Αθήνα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις:

Οι Closer δημιουργήθηκαν στην Αθήνα στα τέλη του 1989 με το όνομα \”Nirvana\”, με το οποίο έδωσαν και τις πρώτες τους συναυλίες. Την περίοδο εκείνη η ομώνυμη μπάντα του Kurt Cobain άρχισε τις πρώτες της ηχογραφήσεις σε studio και πήρε δημοσιότητα με την κυκλοφορία του \”Bleach\” το 1989. Ετσι, οι Έλληνες Nirvana \”παραχώρησαν\” το όνομά τους στον Kurt και την παρέα του και μετονομάστηκαν σε Closer.

Μετά από τόσα χρόνια, οι Closer εξακολουθούν να ακούγονται φρέσκοι, έχοντας ως σημείο αναφοράς τον γνώριμο ήχο που τους έκανε αγαπητούς στο Ελληνικό και το διεθνές κοινό, εμπλουτίζοντάς τον, όμως, με νέα στοιχεία, κυρίως από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

INFO
Σολωμού 13-15 Εξάρχεια
Τηλ: 210 3305056
http://www.anclub.gr/
Παρασκευή 23 Νοέμβριου
Είσοδος 12 ευρώ Έναρξη 22:30