Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ, η νέα σκηνή Jazzèt Music Hall φιλοξενεί τους BFAM (Brothers From Another Mother) ένα από τα νεότερα αλλά σημαντικότερα μουσικά σχήματα της ελληνικής τζαζ σκηνής, σε πρώτη επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ τους “Happy Hour” αλλά και νέων συνθέσεων τους.

Ένας από τους κορυφαίους ντράμερς της ελληνικής τζαζ σκηνής ο περίφημος Σπύρος Παναγιωτόπουλος δημιούργησε το ξεχωριστό BFAM πλαισιωμένος από πέντε εξαίρετους μουσικούς τους Φίλιππο Παππά στο τενόρο σαξόφωνο, Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, Ραφαήλ Μελετέα στο πιάνο, Παναγιώτη Καψαμπέλη στην κιθάρα και τον Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο.

Εννέα πρωτότυπες συνθέσεις των μελών του BFAM προσδίδουν τις δικές τους μουσικές ιδέες που παραπέμπουν στο hard bop αλλά μέσα από ένα τελείως προσωπικό στυλ που διαφαίνεται στον αυτοσχεδιασμό, στις μελωδικές αναπτύξεις και στο δυναμικό groove και swing του όλου group.

Οι υψηλές μουσικές αποδόσεις των BFAM θα ενθουσιάσουν και θα συνεπάρουν το υποδειγματικό κοινό του ατμοσφαιρικού Jazzèt Music Hall!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΠΑΣ – ΤΕΝΟΡΟ ΣΑΞΟΦΩΝΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ -ΤΡΟΜΠΕΤΑ
ΡΑΦΑΗΛ ΜΕΛΕΤΕΑΣ– ΠΙΑΝΟ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΡΙΒΟΛΗΣ – ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΤΡΑΜΣ

* Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.