Μία βραδιά σίγουρα δεν ήταν αρκετή. Όμως, αποδείχτηκε πως δεν έφταναν ούτε δύο για να καλύψουν τη ζήτηση που υπάρχει για εισιτήρια.

Έτσι, οι μεγάλοι Blind Guardian θα επιστρέψουν για ένα τρίτο show στην Αθήνα, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στο Floyd, θέλοντας να ευχαριστήσουν το κοινό για την πρωτοφανή αγάπη και ανταπόκριση στο κάλεσμά τους, παρουσιάζοντας ορισμένα έξτρα κομμάτια στο setlist τους.

Οι Blind Guardian δημιουργήθηκαν το 1984 σε μια μικρή πόλη της – τότε – Δυτικής Γερμανίας και έμελλε να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα του ευρωπαϊκού metal, καθορίζοντας αυτό που πλέον γνωρίζουμε ως power metal. Με μια εντυπωσιακή δισκογραφία που κορυφώθηκε στα 90s, χάρις σε ένα αξεπέραστο κουαρτέτο δίσκων (“Tales From The Twilight World”, “Somewhere Far Beyond”, “Imaginations From The Other Side” και “Nightfall in Middle-Earth”), οι Blind Guardian κατάφεραν να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του σκληρού ήχου για κάτι περισσότερο από τρεις δεκαετίες και σήμερα μοιάζουν να περνούν μια δεύτερη νιότη.

Ο ολοκαίνουργιος, δωδέκατος δίσκος τους, με τον τίτλο “The God Machine”, βρίσκει το γκρουπ σε δαιμονιώδη φόρμα αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο ηγέτης του γκρουπ, Hansi Kürsch, οι Blind Guardian εκμεταλλεύτηκαν το πάγωμα του χρόνου που επέβαλλε η πανδημία και έγραψαν μια εντυπωσιακή δουλειά που πατάει γερά στο ένδοξο παρελθόν για να φέρει στο σήμερα τον διαχρονικό ήχο τους.