Οι BAiLdSA επιστρέφουν την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 στο BLOCK 33, ύστερα από 3 χρόνια, με νέα δισκογραφική δουλειά σε ένα ξέφρενο Release Party. Στο δεύτερο κατά σειρά άλμπουμ τους με τίτλο «zVaRnA», γερές δόσεις indie, alternative και stoner rock, ska-punk, reggae προστίθενται στον γνωστό πλέον κι αγαπημένο βαλκανικό ήχο του συγκροτήματος, συνδυάζοντας ταυτόχρονα ελληνικό και αγγλικό στίχο.

Το συγκρότημα ξεκίνησε να δουλεύει για το δίσκο από το 2013 με στόχο να εξελίξει και να εμπλουτίσει τον ήχο του χωρίς ωστόσο να χάσει την balkan gypsy-punk ταυτότητά του κι αυτό κατάφερε με την βοήθεια του παραγωγού Νικόδημου Τριαρίδη. Το αποτέλεσμα: εννιά ολοκαίνουρια κομμάτια που μας μεταφέρουν τις σύγχρονες ανησυχίες του τόπου μας. Ο παραδοσιακός βαλκανικός ήχος μπερδεύεται με μανιασμένες ηλεκτρικές κιθάρες που ενίοτε παίζουν σε δυνατούς rock stoner, post και indie ρυθμούς και που στη συνέχεια δίνουν την θέση τους στην reggae, ska gypsy-punk αλλά και σε πιο ανατολίτικες μελωδίες.

Η μουσική διατίθεται για δωρεάν download από την ιστοσελίδα του συγκροτήματος, αλλά και το cd μπορεί να αγοραστεί κατά παραγγελία από την ίδια σελίδα ή στα live του συγκροτήματος.

Η μπάντα των μπαϊλντισμένων χωρικών, οι  Κάτοικοι των «United States of Balkans», είναι έτοιμοι να φορτώσουν τα όργανά τους στο βαν και να ταξιδέψουν «σαν τσιγγάνοι χωρίς πατρίδα» σε όλο τον κόσμο! Οι ζωντανές τους εμφανίσεις, που προκαλούν πάντα αίσθηση και χαρακτηρίζονται από περίσσεια ενέργεια, χορό κέφι και γέλιο, τους έχουν οδηγήσει σε συμμετοχές στα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα της χώρας, με πρόσφατο παράδειγμα την πρόσκληση του Manu Chao για κοινή τους εμφάνιση στην σκηνή στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς. 

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, οι BAiLdSA θα παρουσιάσουν την νέα τους αυτή δισκογραφική δουλειά μαζί με παλαιότερα αγαπημένα κομμάτια, γνωστές διασκευές αλλά και πολλές εκπλήξεις επί σκηνής σε ένα ξέφρενο release party που θα μας μείνει αξέχαστο!

Opening ACT: THE BIONICS