Οι Bad Manners, οι Άγγλοι που για άλλη μια φορά δημιουργούν κάτι νέο θα εμφανιστούν στο An Club το Σάββατο

25 Σεπτεμβρίου 2010. Με επιρροές από τους μεγάλους της SKA και της Reggae μουσικής, που σημάδεψαν με τα τραγούδια τους τα νιάτα μιας ολόκληρης γενιάς, ξενικά στην Αγγλία το νέο, ασπρόμαυρο, μουσικό ρεύμα της 2-tone.

Και αυτή τη φορά δεν είναι επαγγελματίες μουσικοί απο τη Τζαμάικα που δοκιμάζουν την τύχη τους στην άλλη πλευρά του ωκεανού, αλλά η ίδια η νέα γενιά των \’80s. Σχολικές μπάντες εξελίσσονται και δημιουργούν τον νέο ήχο της δεκαετίας.

Ανάμεσα σε κλασσικά ονόματα όπως οι Specials, οι Madness και οι Selecter και οι Bad Manners, απο τις γειτονιές του βόρειου Λονδίνου το 1976.Μιας και είναι και επίκαιρο, οι BIG 4 της 2TONE/SKA βρετανικής σκηνής.

Οι Bad Manners λοιπόν, με κύριο συντελεστή τη χαρακτηριστική μορφή του ογκώδους, υπερκινητικού και ξυρισμένου τραγουδιστή τους, Buster Bloodvessel, που αποτέλεσε και το λογότυπο της μπάντας, δίνουν το δικό τους στίγμα.!

Με πάνω από 35 χρόνια παρουσίας στη δισκογραφία αλλά και αμέτρητες live εμφανίσεις (όποιος τους έχει δει ξέρει), στις 25 Σεπτεμβρίου θα παίξουν στο AN CLUB της πρωτεύουσας σε άλλη μια απολαυστική βραδιά που διοργανώνει το Skinhead Unity Crew. Μαζί τους, μια απ τις λίγες αξιόλογες, εγχώριες Ska/reagge μπάντες, οι Les Skartoi! Come to the dance craze and let some humour in your life!