Η donSait Promotions παρουσιάζει το πιο ανερχόμενο αγγλικό συγκρότημα των ημερών μας, από την Rise Above Records, το οποίο θα ανέβει στην σκηνή του An club

για ένα εκρηκτικό live. Οι Gentleman\’s Pistols με τον hard \’n\’ heavy ήχο τους βγαλμένο από τα καλύτερα αποστάγματα των \’70\’s και έναν ήδη δίσκο στο ενεργητικό τους (Widow Maker) έρχονται για να θύμισουν σε όλους μας πως είναι το αγνό και ξεσικωτικό R\’n\’R.

Μόλις πρόσφατα στις τάξεις του συγκροτήματος εντάχθηκε και ο πολύς Bill Steer (ex- CARCASS, FIREBIRD), με τον οποίο γράφουν και τον δεύτερο δίσκο τους. Οι λάτρεις του vintage ήχου θα βρουν τους νέους τους ήρωες.

Το συγκρότημα αποτελούν οι: James Atkinson – Lead Vocals, Guitar, Bill Steer – Lead Guitar, Douglas McLaughlan – Bass Guitar, Vocals, Stuart Dobbins – Drums.

Την βραδία αυτή οι δικοί μας LORD13 θα είναι και οι headliners παρουσιάζοντας μας και για πρώτη φορά τον πολυαναμενώμενο επερχώμενο δίσκο τους.

Το συγκρότημα που θα ανοίξει την βραδία θα είναι οι Χαλκιδαίοι ROUTES με τον μονολιθικό τους stoner metal ήχο. Επίσης θα μας παρούσιασουν τον νέο δεύτερο δισκο τους.