Οι Adolf plays the Jazz επιστρέφουν για άλλη μια φορά στο six d.o.g.s. για να παρουσιάσουν το νέο τους album αλλά και παλιότερα κομμάτια την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 μαζί με τους Blame the Trees.

Με απαράμιλλη δισκογραφική συνέπεια, οι Adolf plays the Jazz συμπλήρωσαν φέτος 10 χρόνια από το πρώτο τους EP. Από το 2005 μέχρι σήμερα μετρούν 5 albums και 5 ΕPs, με τελευταίο το φετινό “Tinder“.

Το υπερφορτωμένο κιθαριστικό post-rock, το shoegaze, οι noise απολήξεις, τα πολλά delays και το έντονο κινηματογραφικό feeling βρίσκει στο “Tinder” τους Adolf Plays the Jazz στην πιο σκοτεινή εκδοχή τους, να προσπαθούν να ντύσουν με ήχους την σημερινή συλλογική απόγνωση και αλλοτρίωση των “ενοίκων” ενός εφήμερου και ολοένα πιο ασφυκτικού αστικού περιβάλλοντος.

Οι Blame the Trees είναι μία πενταμελής ατμοσφαιρική rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το φθινόπωρο του 2011, με επιρροές που κυμαίνονται από το trip-hop έως το post-rock. Τον Δεκεμβριο του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Synapses”.

Η είσοδος στο live περιλαμβάνει το νέο album των Adolf Plays the Jazz,  “Tinder” σε cd.