Το Θέατρο Βικτώρια παρουσιάζει την παράσταση της Μέμης Σπυράτου με τίτλο «Οι αδέσποτοι» που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Κι έπειτα;
Μετά;
Τι έγινε μετά που βγήκαμε από το τελευταίο αμπάρι του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ;

«’Οποιος και να είσαι όπως κι αν σε λεν, στο ΒΙΚΤΩΡΙΑ έλα κι άσε όλα τα δεν!», όπως τα΄αφήσαμε κι εμείς κι ερχόμαστε αδέσποτοι να θυμήσουμε και να θυμηθούμε.

Μπορείτε να φανταστείτε έναν ευγενή γαλλοθρεμένο πιανίστα, μια φιγούρα από το θέατρο Σκιών, έναν εξόριστο πρίγκιπα, έναν τσιρκολάνο ακροβάτη που ξέφυγε από πλάνα του Φελλίνι μαζί με το κορίτσι λάστιχο, έναν ξεπεσμένο βυζαντινό της οικογενείας των Κομνηνών, έναν ναύτη από πίνακα του Τσαρούχη και μια υπνωτίστρια ρεμπέτισσα, που δίχως πώς δίχως γιατί, από τη μια στιγμή στην άλλη γίνανε αδέσποτοι;

Φωνές ιδανικές κι αγαπημένες γυρνάνε ψάχνοντας τους ήχους από την πρώτη ποίηση μιας ζωής μας που δεν ήταν, σε μια παράσταση που δεν ήταν. αλλά που έγινε πιο εσείς από εσάς.

Στο φουαγιέ του THEATROVICTORIA κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 17 Οκτωβρίου 2012. Μια ιδέα σε σκηνοθεσία της Μέμης Σπυράτου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Ιδέα-σκηνοθεσία
Μέμη Σπυράτου
Στο πιάνο ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος
Συμμετέχουν οι ερμηνευτές
Αναστασία Καπάνταη
Σταύρος Νιφοράτος
Οι Ηθοποιοί
Νίκος Χαλδαιάκης
Μαρία Θωμά
Και ο Βαλκανιονίκης ακροβάτης
Παντελής Παπαγεωργίου