Οι 9ΜΜ γιορτάζουν την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τον καλύτερο τρόπο. Στο φιλόξενο χώρο του Οξυγόνο Live, οι 9MM

παίζουν ζωντανά τα τραγούδια από το πρώτο τους άλμπουμ, μαζί με επιλεγμένες διασκευές.

Από τη γιορτή αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι με τους οποίους μοιράστηκαν και μοιράζονται μουσικές εμπειρίες. Έτσι λοιπόν οι 9ΜΜ θα συνευρεθούν διαδοχικά στη σκηνή με τον Γιώργο Γκικοδήμα, τους Εκτός Μάχης, την Ευριδίκη, τα Κίτρινα Ποδήλατα, τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Δημήτρη Φάκο.

Ο ομώνυμος δίσκος των 9ΜΜ κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη εταιρεία “ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ”. Μελωδικές αλλά και ηλεκτρονικές στιγμές συνθέτουν έναν progressive ήχο και ο στίχος “θυμός” για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στη ζωής μας.

Τα μέλη των 9ΜΜ, υπογράφουν τη μουσική, τους στίχους, την ηχοληψία και την μίξη, με τη στιχουργική συνδρομή σε τρία τραγούδια της Βανέσσα Καραγιώργου, του Προμηθέα Βαφειάδη και του Wee.

Μέσα σ’ αυτό το εορταστικό κλίμα των ημερών, οι 9ΜΜ έχουν το δικό τους λόγο να γιορτάζουν. Η κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλείας, είναι η αφορμή για μια νέα μουσική περιπλάνηση με αφετηρία το Οξυγόνο Live, όπου θα ξεδιπλώσουν τις αγωνίες τους και μαζί με φίλους θα μας πουν: «Μ’ έχει κουράσει η ανάγκη τα όνειρα μου ακριβά, να κολυμπάω στην απάτη για χρόνια πολλά. Μα τώρα πια δε θα’ μαι αυτό που σε’ χω μάθει, ’ σπάσαν τα όρια και με ’καναν τρελό, δεκάρα πια δε δίνω, δεν πληρώνω λάθη, βάλτο καλά στο μυαλό προτού στο βάλω εγώ.»

Οι 9ΜΜ είναι:
Μιχάλης Σκαράκης  – φωνή
Τόλης Λυμπερόπουλος – κιθάρες
Κώστας Ξηρογιάννης – μπάσο
Άγγελος Βαφειάδης – πλήκτρα
Μαυρίκος Σκαράκης – τύμπανα

Συμμετέχουν:
Γιώργος Γκικοδήμας, Εκτός Μάχης, Ευριδίκη, Κίτρινα Ποδήλατα, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Φάκος