Οι 3Fold Pain live στο Intrepid Fox σε μια εκρηκτική συναυλία την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014.

Οι 3Fold Pain είναι ένα Alternative / Modern / Metal σχήμα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010 και από τότε έχουν παίξει σε πάρα πολλούς συναυλιακούς χώρους και έχουν λάβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τον Ιούνιο του 2010, κυκλοφόρησαν το πρώτο αυτοχρηματοδοτούμενο ΕΡ τους, με τίτλο “Don’t Trust Them”, το οποίο έτυχε εξαιρετικής αποδοχής από το κοινό. Το 2011Μ κυκλοφόρησαν το πρώτο promo album τους, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, ενώ παρουσίασαν και το πρώτο επίσημο video clip τους για το κομμάτι “Don’t Trust Them”. Επιπλέον, το Φεβρουάριο του 2011, κυκλοφόρησε από τη Lighten the Underground Records ένα 7″ βινύλιο με τίτλο “Into Your Depths” που περιείχε 2 κομμάτια από το ΕΡ τους.

To 2012, παρουσίασαν το δέυτερο επίσημο video clip τους για το κομμάτι “Empty Face” κι ένα χρόνο αργότερα υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την Αμερικάνικη εταιρεία Turkey Vulture Records που ανέλαβε την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτο άλμπουμ τους και την παγκόσμια διάθεση του μέσω της Turkey Vulture Records / Bungalo Records / Universal Music Group Distribution (USA).

Στις αρχές του 2014, κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουργιο single τους, “Feel My Hate”, που συνοδεύτηκε από το τρίτο video clip τους, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Ερρίκο Λίτση (“Σπιρτόκουτο” , “Η Ψυχή στο Στόμα” κ.α.), σαν προάγγελο της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014.

Mέλη:
Antonis Vlachos – Φωνητικά
Thodoris Roumeliotis – Κιθάρες
Effie Koufakou – Μπάσο
Fivos Andriopoulos – Τύμπανα

http://www.3foldpain.com
http://www.facebook.com/3FoldPainofficial