Οι 2L8 επιστρέφουν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά το νέο τους άλμπουμ New Battles, without honor and humanity στο

Bios στις 20 Ιανουαρίου 2012.

Με οκτώ μουσικούς επί σκηνής δίνουν ζωή στο μεγαλύτερο μέρος του νέου διπλού δίσκου καθώς και σε παλαιότερες συνθέσεις του σχήματος. Έχοντας μεταλλάξει τον ήχο τους, φέρνοντας τους πιο κοντά στο ηχητικά ωμό ντεμπούτο «Armed Angels» αλλά παραμένοντας πιστοί στην θεατρική ατμόσφαιρα του «He & She», στις 20 Ιανουαρίου θα μας μυήσουν στον αλλόκοτο μουσικό κόσμο των 2L8.

Διπλά τύμπανα αναμειγνύονται με παραμορφωμένους ήχους κιθάρας και παντρεύονται άλλοτε αρμονικά και άλλοτε παράφωνα με έγχορδα και πιάνα. Από τα μινιμαλιστικά, εθιστικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα σε εκκεντρικές ενορχηστρώσεις. Από την φόρμα στην αταξία ή ακόμη και στο οργανωμένο χάος. Από την σιωπή στον θόρυβο και πάλι πίσω. Και όλα αυτά αποτελούν μόνο το χαλί για μια φωνή που τραγουδάει για την αντίσταση σε όσα συμβαίνουν σε εμάς και γύρω μας. Για την ισότητα, την ελευθερία, την αγάπη.

Την συναυλία θα ανοίξει μία από τις καλύτερες νέες μπάντες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Οι Pockets full of sand θυμίζουν πιτσιρικάδες slackers από την Καλιφόρνια που λιώνουν κάπου μεταξύ Pavement και Sonic Youth. Ξέρουν όμως καλά τι κάνουν. Το μόνο που μένει είναι να αφεθείτε στο αφοπλιστικό live set τους.

* Ειδικά για αυτή την βραδιά, και μόνο οι κάτοχοι των προπωλημένων εισιτηρίων θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το νέο άλμπουμ των 2L8 «New Battles, without honor and humanity» στην ειδική τιμή των 13 ευρώ.

* Το νέο άλμπουμ των 2L8 είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή για ακρόαση και download με ελεύθερη συνεισφορά μέσω του official site τους: www.2L8.gr