Θεατρικό φεστιβάλ νέων θεατρικών σχημάτων έρχεται να γεμίσει το καλοκαίρι! Το Off off Athens παρουσιάζει 21 θεατρικές ομάδες επί το έργον, στο Επί Κολωνώ, για ένα μήνα και κάτι.

Θεατρικό φεστιβάλ νέων θεατρικών σχημάτων έρχεται να γεμίσει το καλοκαίρι! Το Off off Athens παρουσιάζει 21 θεατρικές ομάδες επί το έργον, στο Επί Κολωνώ, για ένα μήνα και κάτι.


Κάθε μέρα από τις 2 Ιουνίου μέχρι και τις 19 Ιουλίου (εκτός από τις Κυριακές) το θέατρο Επί Κολωνώ ανεβάζει γνωστά, αλλά και λιγότερο γνωστά, ενδιαφέροντα όμως θεατρικά έργα, τα οποία έχουν δουλέψει 21 ελληνικές θεατρικές ομάδες.


Οι παραστάσεις θα έχουν ελεύθερη είσοδο για τον κοινό, με σκοπό το φεστιβάλ να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους θεατρόφιλους ανεξαιρέτως.


Το Επί Κολωνώ με την πρώτη διοργάνωση του Off off Athens Theater Festival στοχεύει να δώσει μία ακόμα πρόταση στο κοινό, που παρακολουθεί τα φεστιβάλ του καλοκαιριού, υιοθετώντας για το φεστιβάλ χαρακτήρα showcase ανοιχτό στο κοινό.


Συγκεκριμένα, στο φεστιβάλ συμμετέχουν 21 ομάδες και η κάθε μία θα παρουσιάσει τη δουλειά της σε δύο συνεχείς μέρες (Δευτέρα/Τρίτη, Τετάρτη/Πέμπτη και Παρασκευή/Σάββατο).


Η συνολική διάρκεια είναι επτά εβδομάδες. Οι παραστάσεις φιλοξενούνται στο χώρο του φουαγιέ και η διάρκεια τους δεν υπερβαίνει τα 40 λεπτά.

Κάθε βράδυ θα παρουσιάζονται video από τις παραστάσεις, τα οποία παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.


Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει παραστάσεις όπως «Το καθήκον του γιατρού» του Luigi Pirandello και «Γύρισα σπίτι» των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε.


Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: http://www.epikolono.gr/theatro_offoff2008.htm

Info
Off off Athens 2008
Θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12, Κολωνός (αρχές Λένορμαν)
Τηλ: 210 51 38 067, 210 51 43 073
Από 2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου, καθημερινά πλην Κυριακής
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος ελεύθερη