Ετούτη τη φορά θα ταξιδέψουμε με τον μεγαλύτερο ήρωα όλων των εποχών! Θα μπούμε στη φοβερή σπηλιά του Κύκλωπα! Μη φοβάστε! Θα είναι μαζί μας μια Παραμυθού!

Σσσσς! Έκπληξη!​ ​Μαγικά απογεύματα γεμάτα ιστορίες ανάμεσα σε έργα σπουδαίων καλλιτεχνών! Ελάτε να περπατήσουμε ανάμεσα στα εκθέματα και να αφουγκραστούμε μαζί τα μυστικά τους.​ ​Να ανακαλύψουμε αινίγματα και να κάνουμε «μαντεψιές»… Να φανταστούμε ότι ζωγραφιστοί​ ​ήρωες ζωντανεύουν τα βράδια και πρωταγωνιστούν στις δικές τους περιπέτειες. Ελάτε να ακούσετε ιστορίες για τους καλλιτέχνες και για τις δημιουργίες τους.​ ​Πολλές ιστορίες, θρύλους, παραμύθια, τραγούδια από το στόμα μια αληθινής παραμυθούς!

Μικροί και μεγάλοι, συμμετέχουν ενεργά και έρχονται σε μια δημιουργική επαφή με τα έργα των καλλιτεχνών. Η διαδρομή με τρόπο παιγνιώδη ανάμεσα στα εκθέματα δημιουργεί μια ουσιαστικότερη μετάβαση στην ήρεμη στιγμή της αφήγησης και αποτελεί ερέθισμα για ευρύτερη γνωριμία με το έργο του εκάστοτε δημιουργού.

Concept, σχεδιασμός προγράμματος, επιλογή κειμένων, αφήγηση: Σάσα Βούλγαρη


Το πρόγραμμα προσφέρεται και για σχολεία! (από Γ΄ Δημοτικού – Γυμνάσιο – Λύκειο). Πληροφορίες εδώ: https://goo.gl/sgsTRx