Το διάσημο λονδρέζικο fetish club Torture Garden επιστρέφει για τρίτη φορά στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Gagarin, για να μας δώσει και πάλι ένα από τα πιο hardcore events της χρονιάς!

Το διάσημο λονδρέζικο fetish club Torture Garden επιστρέφει για τρίτη φορά στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Gagarin, για να μας δώσει και πάλι ένα από τα πιο hardcore events της χρονιάς!

Αναμφίβολα και φέτος θα γίνει πανικός, σε ένα show, που πονάει! Σαδομαζοχιστικά performances που σοκάρουν, fire shows και piercing επί σκηνής, αλλά και ένα fetish fashion show υπό τους ήχους dark goth, electro, power noise, EBM, techno μουσικών.

Προσοχή, ενδείκνυται για λάτρεις γυαλιών-καρφιών, γάντζων, leather outfits, συριγγών και kinky gadgets, που γουστάρουν να απολαμβάνουν το θέαμα και φυσικά να τα δοκιμάζουν.

Απαραίτητη ενδυμασία τα δερμάτινα και η απόφαση να «κυλιστείτε» στον κήπο των βασανιστηρίων, που θα στηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο Gagarin!

Το Torture Garden μετρά 17 χρόνια σαδομαζοχιστικής πορείας, ξεκινώντας από το Λονδίνο. Από τότε δίνει έμφαση στις underground μουσικές και στο extreme dress code, αλλά και στις performances και τα visual shows, υιοθετώντας και λανσάροντας την έννοια του fetish clubbing.

Έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει σόου γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Tiger Lillies, Dita Von Teese, Masuimi Max κ.ά., ενώ παράλληλα έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τόκιο. Θρυλικό έχει μείνει το Torture Garden event στο Brixton Academy του Λονδίνου.

Η Plus One Booking Agency, η Feedback και η High Voltage ανακοίνωσαν επισήμως την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το show, τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ και παρέχουν και δωρεάν είσοδο στο after party στο Underworld (Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα)! Τα… βασανιστήρια θα ξεκινήσουν στις 23.00 και θα τελειώσουν κάπου στις 6 της επόμενης ημέρας.

Info
Torture Garden
Gagarin 205, Λιοσίων 205
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίων: 25 ευρώ
Προπώληση: Ticket House, Πανεπιστημίου 42
FNAC, The Mall Athens
Dark Cell, Θεμιστοκλέους 84, Εξάρχεια
Dark Side, Ε. Μπενάκη 57
IT Extreme, The Hood, Πατησίων 128, Εμπορικό Κέντρο Soto, basement
http://www.torturegarden.com/