Ο ιστορικός χώρος της Πλάκας, ο Ζυγός, η μπουάτ που κόσμησε την Αθηναϊκή νύχτα, η μουσική σκηνή που αγάπησαν χιλιάδες φίλοι της καλής μουσικής, επανέρχεται στη ζωή (και στις ζωές μας) από τις 14 Νοεμβρίου 2015. Σε υψηλό στάνταρ ποιότητας και με διάθεση να ομορφύνει, τουλάχιστον, τις νύχτες μας.

Στις 14 και στις 21 Νοεμβρίου η house band του Ζυγού, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα Άκρως Απόρρητον μαζί με την Ερασμία Μάνου κινούνται στα μονοπάτια της Ροκ αλλά και της έντεχνης σκηνής με τραγούδια που αγαπάμε αλλά και υπέροχες διασκευές. Η νέα σεζόν, «ζεσταίνεται».

Ακολουθεί, από τις 27 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Μπάμπης Στόκας με την Ανδριάνα Μπάμπαλη σε ένα ταξίδι σε κομμάτια των Πυξ Λαξ, της solo πορείας των δυό τους αλλά κυρίως σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων διαχρονικών λαϊκών τραγουδιών. Μια μουσική ιστορία που συνεχίζει να γράφεται.

Η Ζωή Τηγανούρια, η βιρτουόζα ακορντεονίστρια, από τις 6 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή θα παρουσιάσει τη παράσταση «Μια Βεντάλια Από Γυναίκες» η οποία από τη πρώτη νότα μουσικής μέχρι το τελευταίο βήμα του χορού φιλοδοξεί να αναδείξει το γυναικείο ταμπεραμέντο. Ύμνος στη Γυναίκα.

Στον Ζυγό αυτόν τον χειμώνα θα εμφανιστούν αγαπημένα ονόματα μα θα υπάρξουν και νέες προτάσεις. Ο Ζυγός επέστρεψε!