Ευρεία ήταν η εκτίμηση ότι το Grammy θα κέρδιζε η Beyoncé για το «Renaissance» ή η Adele για το «30», με τη νίκη του Χάρι Στάιλς να εκπλήσσει όσους βρίσκονταν στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων, η πλειονότητα των οποίων ακουγόταν να φωνάζει το όνομα της Beyoncé.

Ο Χάρι Στάιλς όταν ήταν στα παρασκήνια ρωτήθηκε για το θέμα.

«Ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα πράγματα» ανέφερε σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν νομίζω ότι μπορείς να βλέπεις τους υποψηφίους και να μην νιώθεις ότι τους αξίζει» συμπλήρωσε.

«Νιώθω ότι όταν κοιτάς -όταν κοιτάζω- σε αυτήν την κατηγορία, είναι όλοι οι άνθρωποι που με έχουν εμπνεύσει σε διαφορετικές στιγμές. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μας επέλεξαν. Ευχαριστώ» ανέφερε ο Άγγλος τραγουδιστής.

«Νομίζω ότι νύχτες όπως η αποψινή είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει το “καλύτερο” στη μουσική. Δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς κάθεται στο στούντιο και λαμβάνει αποφάσεις με βάση ότι θα κερδίσει ένα από αυτά» είπε ο Χάρι Στάιλς, αναφερόμενος στο Grammy που κρατούσε στα χέρια του για το άλμπουμ «Harry’s House».

Αλλά η τελευταία φράση της ομιλίας του προκάλεσε αντιδράσεις των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έδωσαν διαφορετικές ερμηνείες: «Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά σε ανθρώπους σαν εμένα και αυτό είναι τόσο, τόσο ωραίο. Ευχαριστώ πολύ» είπε ο Χάρι Στάιλς, προτού δώσει το μικρόφωνο στους συνεργάτες του, Κιντ Χάρπουν και Τάιλερ Τζόνσον.

Διαβάστε επίσης: 

Grammy 2023: Η Μπιγιονσέ κατέρριψε το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της διοργάνωσης
Grammy 2023: Η ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις είναι επίσημα στην κατηγορία “EGOT”

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ