Με τη νίκη του άλμπουμ της ‘RENAISSANCE’ στην κατηγορία Best Dance/Electronic Album (καλύτερος δίσκος χορευτικής/ηλεκτρονικής μουσικής), η Μπιγιονσέ (Beyoncé) μετράει συνολικά 32 Grammy, τα περισσότερα στην ιστορία του θεσμού!

Με τη νίκη της αυτή, η Μπιγιονσέ γράφει ιστορία. Η Queen Bey ξεπερνά πλέον σε νίκες τον αείμνηστο Ούγγρο-Βρετανό μαέστρο George Solti, που διατηρούσε έως τώρα το ρεκόρ.

Η πρώτη βράβευση της βραδιάς έγινε στην αρχή της τελετής – ώστε η Μπιγιονσέ δεν είχε καταφέρει να φτάσει ακόμα, λόγω της κίνησης στους δρόμους του Λος Άντζελες. Έτσι, το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι R&B παρέλαβε εκ μέρους της ο Nile Rodgers.

Πάντως τη στιγμή για το καθοριστικό για το ρεκορ Grammy η Μπιγιονσέ ήταν εκεί, και ανέβηκε στη σκηνή, μέσα σε ένα κλίμα αποθέωσης από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Η «Βασίλισσα» Μπιγιονσέ αφού ευχαρίστησε το Θεό και την οικογένεια της, εξέφρασε την εκτίμησή της και στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Συγκεκριμένα η  Μπιγιονσέ ευχαρίστησε «την queer κοινότητα για την αγάπη και για την εφεύρεση αυτού του είδους».

Πηγή: grammy.com | Photo Credit: Στιγμιότυπο από το βίντεο του λογαριασμού Recording Academy / GRAMMYs (@Beyonce made history tonight! #GRAMMYs), via Twitter