Για τον μύθο που ακούει στο όνομα Robert Scott Weinrich ή απλά Wino, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν τα ονόματα Saint Vitus,

The Obsessed, Spirit Caravan, The Hidden Hand ή Shrinebuilder, σας θυμίζουν κάτι τότε γνωρίζετε ήδη περί τίνος πρόκειται. Ο άνθρωπος που δημιούργησε, εδραίωσε και εξέλιξε το doom / stoner rock ήχο θα εμφανιστεί στην χώρα μας για μια και μοναδική εμφάνιση την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο AN Club.

Μετά την επιβλητική του εμφάνιση με τους θεούς Saint Vitus, ο Wino επιστρέφει στην χώρα μας, μόνο που αυτή τη φορά μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Το show θα είναι ακουστικό και θα βασίζεται στο τελευταίο δημιούργημα του που ονομάζεται “Adrift” και κυκλοφορεί στα τέλη Σεπτέμβρη.

Ο Wino έχοντας αποδείξει πως δεν φοβάται να πάει την μουσική του ένα βήμα παραπάνω, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα αυτό που πολλοί οπαδοί του ζητούσαν και να ηχογραφήσει έναν ακουστικό δίσκο!

Ο Wino δοκιμάζει κάτι που δεν έχει ξανακάνει στην καριέρα του και το αποτέλεσμα είναι για άλλη μια φορά εκθαμβωτικό. Με μόνο του σύμμαχο την κιθάρα του και την χαρακτηριστική του χροιά αποφασίζει να μας οδηγήσει σε ένα εντελώς καινούργιο μονοπάτι.

Αυτή την φορά ο Wino ακολούθησε το δρόμο που πρώτοι χάραξαν οι Johny Cash, BodBylan, John Guthrie και άλλοι τεράστιοι καλλιτέχνες της Αμερικάνικης μουσικής.

Το “ Adrift ” είναι με διαφορά το πιο προσωπικό του album αλλά και το πιο διαφορετικό που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην τεράστια καριέρα του. Η κιθαριστική του ικανότητα και η μοναδική του φωνή , του δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσει συναισθήματα όπως ο Wino μόνο μπορεί να το κάνει και για αυτό είναι ο νονός της όλης σκηνής.

Όσοι έχετε λατρέψει τα riffs των Saint Vitus, την μοναδικότητα των the Obsessed, την πνευματικότητα των Spirit Caravan ξέρετε τι ακριβώς πρεσβεύει η προσωπικότητα του Wino και γνωρίζετε πως κάθε του νέα δημιουργία είναι και μια νέα αποκάλυψη.

Όσοι τον γνωρίσατε μέσω του super group Shrinebuilder, ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Έχοντας στις αποσκευές του μια κυκλοφορία που κινείται στα γνωστά του υψηλά επίπεδα ο Wino θα μας προσφέρει ένα αξέχαστο show και θα μας ταξιδέψει στον δικό του μοναδικό και μαγευτικό κόσμο.
Την συναυλία θα ανοίξει ο Brian Daniloski με το προσωπικό του σχήμα τους Darsombra. Κινούμενος στο χώρο της experimental μουσικής σκηνής με επιρροές από το doom rock, την ψυχεδέλεια , το ambient και την noise η μουσική του είναι μια συνεχής αντίθεση μεταξύ του σκοτεινού και του φωτός.

Ακροβατώντας ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά μουσικά ιδιώματα ο Darsombra δεν μπορεί να οριοθετηθεί και η μουσική του είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε από κοντά αυτό τον ιδιόμορφο καλλιτέχνη για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά μια από τις πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές συναυλίες της χρονιάς καθώς δεν μας δίνεται πολύ συχνά η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε καλλιτέχνες αυτού του επιπέδου σε συναυλίες με τόσο προσωπικό χαρακτήρα.

Mετά την συναυλία, ακολουθεί After Party στο Roi Mat Rock Club

Περισσότερα στο http://www.slam.gr/