Ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ (Τom Cruise) αποκάλυψε στην Αυστραλία όπου βρίσκεται, ότι δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σημειώνοντας ότι εμπνέεται από τον Χάρισον Φορντ (Harrison Ford), ο οποίος εξακολουθεί να γυρίζει ταινίες στα 80 του χρόνια.

«Ο Χάρισον Φορντ είναι ένας θρύλος. Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω ταινίες σε αυτή την ηλικία, έχω 20 χρόνια για να τον φτάσω», δήλωσε στην εφημερίδα «Sydney Morning Herald». «Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω ταινίες Mission Impossible μέχρι να φτάσω στην ηλικία του», πρόσθεσε.

Ο σταρ είπε επίσης ότι του αρέσει να βλέπει ταινίες στον κινηματογράφο και είναι ενθουσιασμένος για τις πρεμιέρες των ταινιών «Oppenheimer» και «Barbie».

«Μεγάλωσα βλέποντας ταινίες στη μεγάλη οθόνη … και συνεχίζω να πηγαίνω. Θέλω να δω και την «Barbie» και το «Oppenheimer». Θα τις δω και τις δύο το Σαββατοκύριακο στις πρεμιέρες τους», ανέφερε ο Κρουζ ο οποίος γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του πριν από λίγα 24ωρα μαζί με τους θαυμαστές του στο Σίδνεϊ, στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: Tom Cruise by Gage Skidmore, via Wiki Commons