Το Blend και η Globe παρουσιάζουν με υπερηφάνεια την άφιξη του No1 dubstep καλλιτέχνη στον κόσμο. Το φαινόμενο «Skrillex» έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο Gazi Music Hall για μια ηλεκτρισμένη βραδιά χωρίς προηγούμενο!

Ο οκτώ φορές υποψήφιος και βραβευμένος με έξι Grammy, κατά κόσμον Sonny John Moore αποτελεί μια από τις πιο ιδιοφυείς περιπτώσεις καλλιτέχνη στην dance σκηνή. Πρόκειται για τον 26χρονο Αμερικανό σταρ που έκανε την dubstep παγκόσμιο μουσικό είδος, έχοντας πειραματιστεί ταυτόχρονα όσο λίγοι με σπάνια μουσικά είδη όπως η post-harcore και η metalcore.

Συγκεκριμένα το άλμπουμ «Scary monsters and nice sprites» και το remix του για το «Cinema» του Benny Benassi του απέφεραν το Grammy καλύτερης dance ηχογράφησης, καλύτερου dance/electronica δίσκου και καλύτερης remix ηχογράφησης αντίστοιχα.

Το 2008, ο Moore ξεκίνησε καριέρα μουσικού παραγωγού και ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις υπό το ψευδώνυμο Skrillex.Προηγουμένως, είχε γίνει γνωστός μέσω διαδικτύου ως Twipz. Πλέον, ως ιδρυτής του δισκογραφικού label OWSLA ο Skrillex μοιράζει τη δημιουργικότητά του ανάμεσα στην dubstep και την electro house παράγοντας έναν υβριδικό, αποκλειστικά δικό του ήχο.

Ο SKRILLEX στο Soundcloud: https://soundcloud.com/skrillex

Το act του Skrillex στο Gazi Music Hall θα πλαισιώσουν καλλιτέχνες, οι οποίοι θ’ ανακοινωθούν σύντομα!