Η QNQ productions παρουσιάζει τον Shabaam Sahdeeq από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, έναν από τους δυναμικότερους mcs της Ανατολικής

ακτής στο υπόγειο του bios την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011, σε μία αυθεντική underground hip-hop βραδιά.

Shabaam Sahdeeq

Shabaam Sahdeeq γνωστός και ως S-dub, είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς και χαρακτηριστικούς mcs της ανεξάρτητης hip-hop σκηνής της Νέας Υόρκης. Έγινε γνωστός στην δεκαετία του 90 μέσα από την Rawkus Records και έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της hip-hop όπως οι Busta Rhymes, Redman, Method Man, Kool G Rap, Common, Mos Def και Eminem μεταξύ άλλων.

Έχει επίσης συνεργαστεί με σπουδαίους παραγωγούς  όπως The Alchemist, Hi-Tek και Ayatollah, ενώ σημαντικές και με μεγάλη επιρροή υπήρξαν οι συμμετοχές του  στο Sound Bombing και  στο Lyricist Lounge δύο από τα πιο γνωστά ραδιοφωνικά hip-hop show στην δεκαετία του 90 στην Αμερική.

H μεγάλη εμπορική επιτυχία ήρθε με το remix του κλασικού πλέον track  Simon says σε συνεργασία με τον Pharoahe Monch. Μετά το 2005, και αφού πέρασε τρία χρόνια στην φυλακή που έκοψαν στην μέση την μουσική του πορεία και καριέρα, ο S-Dub επέστρεψε δυναμικά στα σημερινά μουσικά δρώμενα με την επανένωση των  Polyrhythm Addicts, το γκρουπ που ίδρυσε μαζί με τους DJ Spinna, Mr Complex και Apani B, και είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση με το πρώτο τους άλμπουμ Rhyme Related.Το 2007 επανενώθηκαν  και  κυκλοφόρησαν το δεύτερο πολυαναμενόμενο Break Glass.

Η χαρακτηριστική φωνή του και το ερμηνευτικό στυλ του Shabaam Sahdeeq είναι αυτά που τον κάνουν να παραμένει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις καλλιτεχνών στην underground σκηνή καθώς και ότι οι ατυχείς συγκυρίες της ζωής του τον έκαναν να συνειδητοποιήσει ότι η μουσική είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Shabaam Sahdeeq, Marvial Entertainment/Synista Voicez Music /US)
Elephant Phinix
Spike 69 
Full Effekt  και  after party dj’s