Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 ο Polygrains ζωντανά στο Ρομάντσο. Ο Έλληνας παραγωγός με βάση το Λονδίνο θα βρεθεί στο Ρομάντσο για ένα μοναδικό ηλεκτρονικό live. Μαζί του ο Sound Injections με ένα εκλεκτικό warm-up & closing DJ set.

Βιογραφικό:

Ο Polygrains είναι ο Βασίλης Μοσχάς, μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός. Γεννημένος στην Ελλάδα, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Το τρέχον project του είναι μια εκλεκτική συλλογή από ηλεκτρονικά beats, samples, και bleeps, με αποτέλεσμα ένα ψυχεδελικό bricolage αστικών ήχων που σιγοβράζουν με πάθος και μελαγχολία.

H προσέγγιση του Μοσχά ως προς τη σύνθεση διυλίστηκε στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης όπου σπούδασε τζαζ, και στο London College of Music, από όπου αποφοίτησε από το τμήμα Popular Music Performance. Η ενασχόλησή του με θεωρητικές και διαρθρωτικές πτυχές της μουσικής φέρνει μια λεπτότητα και ένα βάθος στο έργο του, ιδιαίτερα στις εκλεπτυσμένες και φορτισμένες φωνητικές μελωδίες του .

Έχει μοιραστεί τη σκηνή με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως Nosaj Thing, Bullion και Bear in Heaven, και έχει κάνει φωνητικά στο Iris του Tom Trago.

Φέτος τον Αύγουστο κυκλοφόρησε το πρώτο του CD  Split.