Ο Πέτρος Γαϊτάνος παρουσιάζει και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα μία σειρά μοναδικών συναυλιών, με

τα καλύτερα και πιο αγαπημένα έντεχνα, λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες μουσικές και υπέροχες ερμηνείες!

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου ο Πέτρος Γαϊτάνος εμφανίζεται στο Μεγάλο Πάρκο Νέας Μαγνησίας Θεσσαλονίκης.

Με έξι εξαιρετικούς μουσικούς, ο Πέτρος Γαϊτάνος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με επιλογές από μεγάλους Έλληνες  συνθέτες, σε συνδυασμό με την προσωπική του δισκογραφία.

Στο πρώτο μέρος ερμηνεύονται τραγούδια των: Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταμάτη Σπανουδάκη,  Μάνου Χατζιδάκη, Μάνου Λοϊζου, Διονύση Σαββόπουλου, Μίμη Πλέσα, κ,α.

Η συναυλία εξελίσσεται σε ένα καθαρό, προσεγμένο γλέντι με καλά λαϊκά τραγούδια των Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Καλδάρα, Νικολόπουλου, Βαμβακάρη κ.α. ενώ το τρίτο μέρος  αποτελείται από μια επιλογή με τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά  Ελληνικά  τραγούδια.

Τραγούδια από τη Μακεδονία, την Μικρά Ασία, τη Σμύρνη, το Αιγαίο, την Πόλη, τον Πόντο, αλλά και μια επιλογή από όλες  σχεδόν τις περιοχές της χώρας μας.

Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια πως ο Πέτρος Γαϊτάνος στις εμφανίσεις του δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα αμεσότητας που εκτοξεύει τις βραδιές σε ένα μοναδικό συναυλιακό γεγονός.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής ξεδιπλώνει με άνεση το ευρύ ρεπερτόριό του, ενώ σύντομα κατεβαίνει από τη σκηνή και γίνεται ένα με τον κόσμο που τον αγαπάει σταθερά, δυνατά και διαχρονικά.

Ο μοναδικός τρόπος που ο Πέτρος Γαϊτάνος επικοινωνεί με το κοινό στις live εμφανίσεις του, η προσεκτική και αντιπροσωπευτική επιλογή του ρεπερτορίου και οι αξιόλογοι συνεργάτες του, υπόσχονται μία μία απόλυτα γιορτινή και διασκεδαστική συναυλιακή βραδιά. 

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Εχεδώρου